Prince of Persia:The Forgotten Sands

Redsteel 2 VIDEO

Endless Ocean 2:
Adventures of the Deep - 05 Februar - 2′eren i Endless Ocean serien er klar og med forbedret grafik, endnu større områder at udforske, co-op online support og endda Wii Speak support. Præcis som i 1′eren så bliver det et spil med fokus på opdagelse og afstresning ved at svømme rundt i flotte landskaber under vandet, medmindre man støder på en haj naturligvis. Spillet har allerede set sin udgivelse i Japan, hvor bl.a. Famitsu gav 36/40, en ganske glimrende score, men nu er det også et meget “japansk” spil.

Final Fantasy Crystal Chronicles: 
The Crystal Bearers - 05 Februar - Endnu et Final Fantasy spil rammer markedet og som altid med Final Fantasy er der fokus på historien. En ting der dog er anderledes i The Crystal Bearers er den lille mængde RPG i spillet,  som har mere fokus på realtime action og dette afspejler så også i modtagelsen af spillet. Det har fået meget blandet karakter, da mange har været skuffet over den manglende RPG, som man ellers normalt finder i Final Fantasy spil. Men hvis man kan se igennem det og ikke sætte sig op efter et stort RPG spil, så ser The Crystal Bearers ud til at være et interessant kapitel i Final Fantasy historien.

Super Monkey Ball: 
Step & Roll - 12 Februar - Nogle kan måske huske Super Monkey Ball: Banana Blitz, som var en lancerings titel til Wii’en tilbage i 2006 og nu er efterfølgeren til det så klar i form af Super Monkey Ball: Step & Roll. Som i det første spil, går det ud på at føre sin abe i en kugle igennem diverse baner og samle bananer op. Men hvor man i 1′eren kun kunne styre ved brug af Wiimoten’s følsomhed, så kan man nu i Step & Roll også styre med Balanceboard. Yderligere er der kommet et hav af minigames med i, som man kan spille op til 4 spillere imod hinanden og så er der co-op support, hvor man dog kun have en spiller med balanceboard.

Oki Karaoke Revolution: 
12 Februar - Oki Karaoke Revolution er måske ikke det spil som først springer frem i hovedet, når man kigger på kommende lovende spil. Men ikke desto mindre så er disse karaoke spil populære hos mange, så derfor har vi valgt at tage det med. Karaoke Revolution kommer med 50 sange, hvor der er fokus på pop og dance. Desværre er der hverken online multiplayer (kun lokal) eller muligheden for at hente nye sange til Wii udgaven af Karaoke Revolution og hvor det måske var “acceptabelt” for 2 år siden, så er det sløset af Konami ikke har fået kodet den funktion ind i Wii udgaven.

Guitar Hero Van Halen:
19 Februar - Endnu et band specifikt Guitar Hero spil er klar og denne gang går det ud over Van Halen. Guitar Hero Van Halen er bygget op over Guitar Hero 5 og indeholder 44 sange, hvor 25 af dem er Van Halen sange. Desværre har spillet ikke fået en pæn modtagelse i USA hvor det allerede er ude, bl.a. pga. manglende Party play, ingen DLC og det lidt lave antal Van Halen sange. De Val Halen sange der dog er, er glimrende og hvis man er fan af Van Halen og til musik spil, så er Guitar Hero Van Halen nok et oplagt køb.

Sonic & SEGA All-Stars Racing:
26 Februar - Vi slutter af med Sega’s forsøg på deres eget Mario Kart spil og selv om det næppe slår Mario Kart, så ser Sonic & SEGA All-Stars Racing faktisk ikke helt tosset ud. Man har naturligvis en masse forskellige skøre baner, power-ups på banerne og ikke mindst en masse forskellige spilbare figurer. Over 20 forskellige figurer får vi at se, hvor nogle af de vigtigste er naturligvis Sonic, Tails, Doctor Eggman, AiAi, Amigo, ChuChus, Alex Kidd og mange flere fra andre Sega spil og så lige Ryo Hazuki som DLC figur.

Der er samlet en trailer fra hvert spil, her i bunden af nyheden.
Udgivelsesliste for Q1 2010 for EU og et kig på resten af 2010Resident Evil Zero - 22 Januar
Tatsunoko vs Capcom - 29 Januar
U-SING : 2 Microphone Edition - Januar
Endless Ocean 2: Adventures of the Deep - 5 Februar
Karaoke Revolution - 1 Februar
Super Monkey Ball: Step & Roll - 12 Februar
Sonic & SEGA All-Stars Racing - Februar
The Sky Crawlers - Februar
Alice in Wonderland - 4 Marts
Silent Hill Shattered Memories - 4 Marts
CALLING - 18 Marts
Rune Factory Frontier - Marts
Red Steel 2 - Marts
Fragile Dreams - Marts
WiiWare spil

Max & The Magic Marker - 22 Januar
530 Eco Shooter - 29 Januar
Brain Cadet - 29 Januar
EXCITEBIKE: WORLD CHALLENGE - 5 Februar
Military Madness: Nectaris - Q1
Phoenix Wright™ Ace Attorney: Justice for All - Q1
Muscle March - Q1
Frogger Returns - Q1
Tales of Monkey Island: Rise of the Pirate God - Q1
Worms: Battle Islands - Q1
Toribash - Q1
Zombie Panic in Wonderland - Q1
Super Meat Boy - Q1
Rage of the Gladiator - Q1

Af Wii spil som er værd at fremhæve, må være Endless Ocean 2, Super Monkey Ball: Step & Roll, Sonic & SEGA All-Stars Racing, Alice in Wonderland, Tatsunoko vs Capcom, Silent Hill Shattered Memories, Rune Factory Frontier og Red Steel 2. Desværre er No More Heroes 2 ikke at finde på listen og det ser dermed ud til at vi her i Europa får lov til at vente noget længere tid på næste spil fra Suda i forhold til USA, som får No More Heroes 2 i næste uge.

Af interessante WiiWare spil er der naturligvis Max & The Magic Marker. Andre interessante WiiWare spil må siges at være EXCITEBIKE: WORLD CHALLENGE, Frogger Returns, Tales of Monkey Island: Rise of the Pirate God og Super Meat Boy.

Hvis vi kigger på resten af 2010 og de 5 vigtigste titler ud over dem vi allerede har nævnt, så vinder vi følgende.

Epic Mickey - Det ser ud til at blive en rigtig interessant platformer, som kommer til at forgå i en steampunk Disney verden, der ser meget syret ud, hvilket vi sikkert kan takke hovedudvikleren Warren Spector for. Warren Spector er bl.a. kendt for de glimrende Deus Ex, Thief og System Shock spil.

Metroid: Other M - Det nyeste kapitel i Metroid spilserien blev afsløret til sidste E3 og en af de største overraskelser var at udvikleren Team Ninja står bag udviklingen af Metroid: Other M. Team Ninja står bl.a. bag Ninja Gaiden spil serien. Metroid: Other M fik mange gamle metroid fans begejstret, da spillet vender tilbage til en mere traditional Metroid spillestil, dog stadig med plads til en 3D verden.

Super Mario Galaxy 2 - Det første Super Mario Galaxy spil blev en kæmpe success og vandt utallige Game of the year titler tilbage i 2007, så derfor var det også oplagt vi vil få en 2′er. Denne er blevet bekræftet til at kommet i år og Miyamoto ham selv har lovet at Super Mario Galaxy 2 kommer til at indeholde endnu flere udfordringer og kreativ banedesign, hvilket vi naturligvis byder velkommen.

Monster Hunter Tri - Japan har allerede fået fornøjelsen af Monster Hunter Tri og hvilken modtagelse spillet har fået i Nintendo’s hjemland. Med over en million kopier solgt i forudbestilling og en 40/40 score hos Famitsu ser vi frem til denne action RPG, der bl.a. kommer med almindelige online multiplayer og online co-op multiplayer. Monster Hunter Tri skulle gerne se en udgivelse i April.

Sin & Punishment 2 - Endnu et spil der allerede har set sin udgivelse i Japan og som vi forhåbentligt får at se i 2. kvartal. Det var dog ikke nogle stor overraskelse at Japan fik spillet først, da det originale Sin and Punishment til Nintendo 64, kun blev udgivet i Japan, men blev et stort hit over hele verden og en ganske importeret titel i vesten.
kilde wiinyt
Contact informationer ; mail; jeanriget@gmail.com - mobil: +45-22591993
Create your own website with mono.net