Change into your language here

Tilbage til forsiden
 
22-6-2016
Hvorfor er der krig i verden,
og hvorfor har den stået på
i over 2000 år ??
For mig er svaret ligetil,
og jeg forstår det sådan her :
Der foregår en kamp imellem de
"troende" og "vantroende"
og her er konsekvenserne:
De vantroende væsener har
som før nævnt en altfor
dominerende intelligens
i forhold til følelse.
Denne evnes udvikling har
orlængst kvalt deres trosevne.
De er blevet "analysemennesker”.
De vil i deres livsførelse kun
arbejde med absolut håndgribelige,
fysiske realiteter.
Alle foreteelser, de ikke kan veje og måle,
er for dem unaturlig,
uvirkelighed eller over tro.
Men dette behøver ikke at betyde,
at sådanne mennesker er virkeligt "onde”.
Tværtimod, der findes undertiden
mange af disse væsener,
der må udtrykkes som "gode”
og fremtrædende med en nobel
og fin karakter, mens det om,
vendte undertiden er tilfældet
med de førnævnte "troende”.
Her kan meget ofte findes
mennesker af en meget “ond”
og smålig i natur,
hvilket jo aldrig kan benægtes,
sålænge man her dømmer alle
anderledes tænkende så hårdt,
straffer dem med inkvisition,
bål, brand og fortabelsesdomme.
De to tankeklimaer eller åndelige "boliger”
rummer således i lige grad både
"onde” og 'gode” mennesker i sig.
Og det er derfor ikke således,
at man kan sige,
at den ene bolig er højere i kultur
end den anden.
De har begge hver især lige
akkurat den mangel,
der betinger, at deres "beboere"
hverken er fuldkomne eller salige.
Der vil aldrig nogen sinde kunne
skabes den absolut 'evig fred”
indenfor disse to zoners domæne.
Dertil er hver gruppes individer
for intolerante eller uforstående
overfor den anden gruppes berettigede eksistens.
Der vil derfor være krig imellem
de nævnte zoners væsener.
De to zoners tankeklimaer reagerer
stærkt overfor hinanden.
De "troende” regner de “vantroende”
for “syndere”, for væsener, der tilhører
"djævelen” eller andre "onde” magter,
hvis de ikke "omvender sig”,
hvilket vil sige bliver "troende”.
Og de “vantroende” regner ikke med de
"troende”, fordi de er disse
intelligensmæssigt overlegne.
Og ingen af de to grupper forstår
den rette sammenhæng
og kan derfor ikke give hinanden den respekt
og ret til eksistens, de retteligt har krav på.
En meget fejlagtig "kosmisk kemi” opstår.
Tankereaktionerne bliver af dræbende
eller krigsbefordrende natur.
Med andre ord:
De to sfærers tankeklimaer bliver "giftige”,
bliver mentalt lemlæstende eller
dødbringende for individerne selv.
Beviset herpå er alle de overfyldte
sindssygehospitaler og åndssvageanstalter,
der forekommer verden over,
samt alle de af materiel art
forekommende krigstilstande
eller dræbende og bloddryppende udløsninger,
de nævnte tankeklimaer afføder
i folkenes daglige udformning
af livets eksistens.
Giver dette mening i dit hoved ??
Kærlighed, Lys og forståelse til os alle.
Ani hu
 
Kære allesammen. 
( send det videre til den rette, hvis du ikke kan hjælpe)
I kender ikke mig, men jeg ved kender lidt til jer igennem det menneske som jeg har tilladt at komme mig tæt. Ja det er Joana jeg snakker om her. Jeg mødte Joana over en facebook gruppe, og jeg kontaktede hende, først fordi hun boede lige ved siden af mig, så da jeg mødte hende kl 4 om natten på greve station, så jeg hvor dejlig hun er. jeg fulgte hende hjem og vi kyssede, da mine læber mødte hendes, var jeg solgt, mit hjerte fik vinger og jeg ville have mere af denne dejlige smukke varme kvinde som så tydeligt også ville mig......... Hurtigt fik hun det lavet sådan at hun kom hver tirsdag i mit hjem fra morgen til aften, hvor vi hyggede ( som to forelskede gør) behøver ikke sige mere vel?? Vi har ikke lavet meget andet end opholde os i sengen de tirsdage. En aften havde hun en da besluttet sig for hun ville ikke i bad inden hun tog hjem, hun ville dufte af mig, når hun sad ved siden af C.... Hvorfor mon??Det har nu en måned  efter udviklet sig til vi ses, hver tirsdag, og om torsdagen i svømmehallen, fordi jeg kan mærke joana vil så meget andet end det hun sidder i lige nu( hun keder sig) Vi har godt nok kun været i svømmehallen en gang men hun fik set motions centeret hvor vi skal træne før vi går op og får undervandsmassage og nyder lidt velvære. Jeg spurgte hende en dag om hun ikke nok ville være sine følelser tro og starte med at fortælle Carsten om sine følelser og sin færd med mig, så både han og hun kunne kommer videre i livet, men det vil hun ikke hører tale om. Jeg har forsøgt at snakke fornuft til Joana, og give hende dejlige redskaber som kunne forenkle hendes liv, men det er som alt der bliver hende forslået, forpurerer hun ved sin benægtelse, og sine løgne.... Har forsøgt i lang tid at forklare Joana at en fortielse er også en løgn, det at sende løgne afsted pakket ind i kærlighed, gør jo kun begge parter bliver forvirret og hvad kommer der ud af det. ødelagt forhold. Da jeg mødte Joana, gik hun hos en Tantra Massør( CM Coaching / Oliver), som ved egen udsagn, stikkede sin PIK op i hende og fortalte hende sådan fik hun sine smerter væk med.... da jeg hørte det, måtte jeg fortælle hvor ulækker det lød, og hvad det var han gjorde, hun stoppede det, og fortalte mig, når vi elskede du gør jo det ved mig som Oliver ville gøre, og jeg siger ja, det er ikke så svært at tilfredsstille en kvinde..... men må indrømme hendes desperation, gør hun søger hjælp de forkerte steder, selv Oliver og jeg er enig om det er i ÁCA hun skal starte, fordi hun er voksen barn af dysfunktionel familie. men igen det vil hun ikke hører om.
Jeg har nydt vores tid sammen for den har været så smuk og ren af kærlighed og spiritualitet. Men kort tid inde i vores (lærer hinanden at kende) tid, mærker jeg hurtigt, Joana, siger mange rigtige ting, men gør alt det forkerte. Hun lyver rigtigt meget for sig selv og JER !!!!!! Det gør mig hurtig rigtig ked af det for jeg elsker jo hende,og vil gerne beholde respekten for hende, jeg forsøger at snakke med hende når hun er her og når vi er i tlf og på sms/facebook. Men må erkende den Joana som er hos mig, og den Joana som er sammen med Carsten i den lejlighed hun nu er i, gør hende så ondskabsfuld ubevidst. Lig mærke til jeg skriver ubevidst, det er jo netop derfor Joana ikke kan se sine karakterbrists. I skal vide jeg er udannet både alkolog og familiekonsulent, og har arbejdet både for kommunen og politiet, med at tvangs fjerne børn, og senere i familie rådgivningen. men måtte give op der, fordi de var korrupte. Kan bare se så mange ødelæggende facader ved Joana, som hun selv er i benægtelse om. Bare det at vi har været sammen i over en måned uden ærligheden fik lov til at få fat, er ved at ødelægge mig psykisk, for jeg elsker den kvinde, og kan ikke være ligeglad med hende. så derfor må jeg skrive til jer alle, og bede om i ikke nok vil være der for hende og holde det spejl op foran hende som hun savner. Jeg har prøvet alt, optage hende på tlf, i håbet om når hun hører sig selv kunne hunse hvor gral det står til, men igen vil hun ikke erkende. Det er som at slå i en pude, der sker intet. Jeg er åndelig vejleder, og arbejder som en shaman, jeg ved godt at skal man heale sine sår, fra fortiden af skal man gå dem igennem og tilgive, erkende, bearbejde, for derved at få det man savner. ROEN inden i. Jeg har denne gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ Hvor Joanna har flittigt både kommenteret og liked, Hun har desværre slettet mig som ven i afmagt, men his i bruger 5 min i gruppen kan i se hvorhen hun gerne vil hen, men ikke formår det selv. Se alle hendes opslag hvad siger det om hende??? Og selvfølgelig er i velkommen i gruppen, ALLE ER .
Hun skriver hun er smask forelsket i mig også bliver hun i det hun har og siger intet, bare lader det kører derud af, jeg har måtte hører på.... det tager nok 5 år eller 10...... og alt imens må jeg stå på sidenlinien og elsker Joana men intet må gøre eller sige, skal bare være der hver tirsdag. Der var en aften hvor Joana fik Carsten til hente hende, jeg inviterede ham ind og det skal siges Joana har snakket om 3 kant mange gange og vil så gerne det kunne blive med Mig og Carsten...??? Jeg kunne ikke finde ud af hvad jeg ville, så jeg sagde stille, vil da godt prøve, så endte det så med Carsten blev her og sov sammen med Joana, Joana i midten af min store seng, også to mænd på hver side....... Pludselig om morgenen kunne jeg mærke Joana rykke rundt i sengen og jeg viste godt hvad der foregik. og jeg brød sammen i gråd og lå der og græd i puden mens det stoppede og Joana begyndte at nusse mig i håret, vi fik slet ikke sovet den nat, Carsten gjorde for han snorkede så forfærdelig. Jeg tvang mig selv ud af sengen og gik under bruseren og græd videre....... Joana kom ud og siger jeg forstår dig godt. Oveni beder hun mig finde et weekend ophold så vi kan sove sammen for det vil hun også gerne..... KAN IKKE ALLE DE LØGNE  !!!!
Jeg er ude at kører med C senere på formiddagen ned til bageren hvor jeg siger til ham, Carsten er du klar over hvor svært det er at være forelsket i en andens mands kvinde.... han svarede ikke......  Han siger bare Joana har ikke snakket om 3 kant, at det skulle foregå med mig, så han var også ked af jeg brød sammen. Får en masser af vide som Carsten ser som et problem, og Joanas stemme r i det andet øre..... føler mig som en lus imellem to negle.
Her til aften kunne jeg bare mærke jeg ikke kan mere denne løgn. Jeg er meget spirituel og tror på sandheden skal sættes os fri, så dette her kan jeg ikke være med til eller være tilskuer til. Jeg har optaget flere af vores snakke samt flere videor taget her i mit hjem, det jeg siger er sandheden, og jeg kan bevise hvert et ord, men optagelser, eller snakke som er gemt, Jeg har gemt alle vores snakke både på sms og facebook. Fordi jeg sjovt nok vidste fra starten af dette ville ske, så jeg gemmer sådanne samtaler for det hjælper mig i min egen udvikling og for andre at se det forfærdelige i en andens oplevelser eller benægtelser, det gør andre vil heale hurtigere.
En aften i sine hjerneblødninger som jeg så vælger at kalde dem, siger hun pludselig, åhh havde jeg ingen børn havde jeg begået selvmord. jeg blev helt stum og fortælle hende om det lovpligtige ved at melde folk som truer med selvmord, og hun går i forklarings mode, og jeg hopper på den. Nu er jeg så der hvor al sandhed må fem, så de rette kan hjælpe dette menneske som så tydeligt ikke formår det selv. Jeg har vist hende dette brev under udførelsen og spurgt hende om det virkelig er dette hun vil ud i. Hun kunne jo bare være sig selv tro og sine følelser og snakke med dem som hun har et liv med. Hun kan være sammen med mig, men når der ingen ærlighed, erkendelse, indsigter, er så kan jeg ikke blive sammen med hende. Jeg vil altid elske Joana, for jeg ved vi hører sammen, men tiden er ikke nu. så jeg giver bolden videre til dem som elsker hende. HJÆLP hende til at finde sig selv. 
Da dette brev var sendt ud, snakkede vi kort samme og hun fortalte mig at Carsten havde spurgt hende hvor mange gange hun havde sammen med mig, og hendes løgnagtige svar var 2 gange...... griner det er simpel regning.... 5 uger . 5 gange. også den torsdag også var der vist en gang mere, så det bliver 5-8 gange har vi elsket som dyr..... og hvad værre gør, så lyver hun også for eksmanden....... ja jeg må indrømme jeg har fået nok af denne farce. 
Det sidste hun skriver er, hun vil blive sammen med denne mand Carsten som hun har brugt så lang tid på at fortælle mig hvor træt af hun er.... hvorfor skal jeg hører på det nu når jeg er forelsket i hende ??? Så jeg siger fra og lader hende ikke træde mere på mg eller vade ind over mine grænser. Sørgeligt så megen benægtelse et menneske kan være i, også tro de gør det rigtige. Jeg kan ikke være forelsket og i sorg process fordi hun leger med mig, på samme tid, det ødelægger mig psykisk, og det vil jeg ikke tillade. 
Kærligst Jean Riget Helming 22591993
Hjemmeside : www.themysitchelming.mono.net
facebook profil : https://www.facebook.com/JeanRigetTheMysticReads
min facebook gruppe hvor i kan se hvad jeg står for: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ 
Mit musik som Joana er så forelsket i: https://www.facebook.com/pages/Jean-Rig%C3%A9t/1640620349498048
Kære allesammen. 
( send det videre til den rette, hvis du ikke kan hjælpe)
I kender ikke mig, men jeg ved kender lidt til jer igennem det menneske som jeg har tilladt at komme mig tæt. Ja det er Joana jeg snakker om her. Jeg mødte Joana over en facebook gruppe, og jeg kontaktede hende, først fordi hun boede lige ved siden af mig, så da jeg mødte hende kl 4 om natten på greve station, så jeg hvor dejlig hun er. jeg fulgte hende hjem og vi kyssede, da mine læber mødte hendes, var jeg solgt, mit hjerte fik vinger og jeg ville have mere af denne dejlige smukke varme kvinde som så tydeligt også ville mig......... Hurtigt fik hun det lavet sådan at hun kom hver tirsdag i mit hjem fra morgen til aften, hvor vi hyggede ( som to forelskede gør) behøver ikke sige mere vel?? Vi har ikke lavet meget andet end opholde os i sengen de tirsdage. En aften havde hun en da besluttet sig for hun ville ikke i bad inden hun tog hjem, hun ville dufte af mig, når hun sad ved siden af C.... Hvorfor mon??Det har nu en måned  efter udviklet sig til vi ses, hver tirsdag, og om torsdagen i svømmehallen, fordi jeg kan mærke joana vil så meget andet end det hun sidder i lige nu( hun keder sig) Vi har godt nok kun været i svømmehallen en gang men hun fik set motions centeret hvor vi skal træne før vi går op og får undervandsmassage og nyder lidt velvære. Jeg spurgte hende en dag om hun ikke nok ville være sine følelser tro og starte med at fortælle Carsten om sine følelser og sin færd med mig, så både han og hun kunne kommer videre i livet, men det vil hun ikke hører tale om. Jeg har forsøgt at snakke fornuft til Joana, og give hende dejlige redskaber som kunne forenkle hendes liv, men det er som alt der bliver hende forslået, forpurerer hun ved sin benægtelse, og sine løgne.... Har forsøgt i lang tid at forklare Joana at en fortielse er også en løgn, det at sende løgne afsted pakket ind i kærlighed, gør jo kun begge parter bliver forvirret og hvad kommer der ud af det. ødelagt forhold. Da jeg mødte Joana, gik hun hos en Tantra Massør( CM Coaching / Oliver), som ved egen udsagn, stikkede sin PIK op i hende og fortalte hende sådan fik hun sine smerter væk med.... da jeg hørte det, måtte jeg fortælle hvor ulækker det lød, og hvad det var han gjorde, hun stoppede det, og fortalte mig, når vi elskede du gør jo det ved mig som Oliver ville gøre, og jeg siger ja, det er ikke så svært at tilfredsstille en kvinde..... men må indrømme hendes desperation, gør hun søger hjælp de forkerte steder, selv Oliver og jeg er enig om det er i ÁCA hun skal starte, fordi hun er voksen barn af dysfunktionel familie. men igen det vil hun ikke hører om.
Jeg har nydt vores tid sammen for den har været så smuk og ren af kærlighed og spiritualitet. Men kort tid inde i vores (lærer hinanden at kende) tid, mærker jeg hurtigt, Joana, siger mange rigtige ting, men gør alt det forkerte. Hun lyver rigtigt meget for sig selv og JER !!!!!! Det gør mig hurtig rigtig ked af det for jeg elsker jo hende,og vil gerne beholde respekten for hende, jeg forsøger at snakke med hende når hun er her og når vi er i tlf og på sms/facebook. Men må erkende den Joana som er hos mig, og den Joana som er sammen med Carsten i den lejlighed hun nu er i, gør hende så ondskabsfuld ubevidst. Lig mærke til jeg skriver ubevidst, det er jo netop derfor Joana ikke kan se sine karakterbrists. I skal vide jeg er udannet både alkolog og familiekonsulent, og har arbejdet både for kommunen og politiet, med at tvangs fjerne børn, og senere i familie rådgivningen. men måtte give op der, fordi de var korrupte. Kan bare se så mange ødelæggende facader ved Joana, som hun selv er i benægtelse om. Bare det at vi har været sammen i over en måned uden ærligheden fik lov til at få fat, er ved at ødelægge mig psykisk, for jeg elsker den kvinde, og kan ikke være ligeglad med hende. så derfor må jeg skrive til jer alle, og bede om i ikke nok vil være der for hende og holde det spejl op foran hende som hun savner. Jeg har prøvet alt, optage hende på tlf, i håbet om når hun hører sig selv kunne hunse hvor gral det står til, men igen vil hun ikke erkende. Det er som at slå i en pude, der sker intet. Jeg er åndelig vejleder, og arbejder som en shaman, jeg ved godt at skal man heale sine sår, fra fortiden af skal man gå dem igennem og tilgive, erkende, bearbejde, for derved at få det man savner. ROEN inden i. Jeg har denne gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ Hvor Joanna har flittigt både kommenteret og liked, Hun har desværre slettet mig som ven i afmagt, men his i bruger 5 min i gruppen kan i se hvorhen hun gerne vil hen, men ikke formår det selv. Se alle hendes opslag hvad siger det om hende??? Og selvfølgelig er i velkommen i gruppen, ALLE ER .
Hun skriver hun er smask forelsket i mig også bliver hun i det hun har og siger intet, bare lader det kører derud af, jeg har måtte hører på.... det tager nok 5 år eller 10...... og alt imens må jeg stå på sidenlinien og elsker Joana men intet må gøre eller sige, skal bare være der hver tirsdag. Der var en aften hvor Joana fik Carsten til hente hende, jeg inviterede ham ind og det skal siges Joana har snakket om 3 kant mange gange og vil så gerne det kunne blive med Mig og Carsten...??? Jeg kunne ikke finde ud af hvad jeg ville, så jeg sagde stille, vil da godt prøve, så endte det så med Carsten blev her og sov sammen med Joana, Joana i midten af min store seng, også to mænd på hver side....... Pludselig om morgenen kunne jeg mærke Joana rykke rundt i sengen og jeg viste godt hvad der foregik. og jeg brød sammen i gråd og lå der og græd i puden mens det stoppede og Joana begyndte at nusse mig i håret, vi fik slet ikke sovet den nat, Carsten gjorde for han snorkede så forfærdelig. Jeg tvang mig selv ud af sengen og gik under bruseren og græd videre....... Joana kom ud og siger jeg forstår dig godt. Oveni beder hun mig finde et weekend ophold så vi kan sove sammen for det vil hun også gerne..... KAN IKKE ALLE DE LØGNE  !!!!
Jeg er ude at kører med C senere på formiddagen ned til bageren hvor jeg siger til ham, Carsten er du klar over hvor svært det er at være forelsket i en andens mands kvinde.... han svarede ikke......  Han siger bare Joana har ikke snakket om 3 kant, at det skulle foregå med mig, så han var også ked af jeg brød sammen. Får en masser af vide som Carsten ser som et problem, og Joanas stemme r i det andet øre..... føler mig som en lus imellem to negle.
Her til aften kunne jeg bare mærke jeg ikke kan mere denne løgn. Jeg er meget spirituel og tror på sandheden skal sættes os fri, så dette her kan jeg ikke være med til eller være tilskuer til. Jeg har optaget flere af vores snakke samt flere videor taget her i mit hjem, det jeg siger er sandheden, og jeg kan bevise hvert et ord, men optagelser, eller snakke som er gemt, Jeg har gemt alle vores snakke både på sms og facebook. Fordi jeg sjovt nok vidste fra starten af dette ville ske, så jeg gemmer sådanne samtaler for det hjælper mig i min egen udvikling og for andre at se det forfærdelige i en andens oplevelser eller benægtelser, det gør andre vil heale hurtigere.
En aften i sine hjerneblødninger som jeg så vælger at kalde dem, siger hun pludselig, åhh havde jeg ingen børn havde jeg begået selvmord. jeg blev helt stum og fortælle hende om det lovpligtige ved at melde folk som truer med selvmord, og hun går i forklarings mode, og jeg hopper på den. Nu er jeg så der hvor al sandhed må fem, så de rette kan hjælpe dette menneske som så tydeligt ikke formår det selv. Jeg har vist hende dette brev under udførelsen og spurgt hende om det virkelig er dette hun vil ud i. Hun kunne jo bare være sig selv tro og sine følelser og snakke med dem som hun har et liv med. Hun kan være sammen med mig, men når der ingen ærlighed, erkendelse, indsigter, er så kan jeg ikke blive sammen med hende. Jeg vil altid elske Joana, for jeg ved vi hører sammen, men tiden er ikke nu. så jeg giver bolden videre til dem som elsker hende. HJÆLP hende til at finde sig selv. 
Da dette brev var sendt ud, snakkede vi kort samme og hun fortalte mig at Carsten havde spurgt hende hvor mange gange hun havde sammen med mig, og hendes løgnagtige svar var 2 gange...... griner det er simpel regning.... 5 uger . 5 gange. også den torsdag også var der vist en gang mere, så det bliver 5-8 gange har vi elsket som dyr..... og hvad værre gør, så lyver hun også for eksmanden....... ja jeg må indrømme jeg har fået nok af denne farce. 
Det sidste hun skriver er, hun vil blive sammen med denne mand Carsten som hun har brugt så lang tid på at fortælle mig hvor træt af hun er.... hvorfor skal jeg hører på det nu når jeg er forelsket i hende ??? Så jeg siger fra og lader hende ikke træde mere på mg eller vade ind over mine grænser. Sørgeligt så megen benægtelse et menneske kan være i, også tro de gør det rigtige. Jeg kan ikke være forelsket og i sorg process fordi hun leger med mig, på samme tid, det ødelægger mig psykisk, og det vil jeg ikke tillade. 
Kærligst Jean Riget Helming 22591993
Hjemmeside : www.themysitchelming.mono.net
facebook profil : https://www.facebook.com/JeanRigetTheMysticReads
min facebook gruppe hvor i kan se hvad jeg står for: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ 
Mit musik som Joana er så forelsket i: https://www.facebook.com/pages/Jean-Rig%C3%A9t/1640620349498048
 
Kære allesammen. 
( send det videre til den rette, hvis du ikke kan hjælpe)
I kender ikke mig, men jeg ved kender lidt til jer igennem det menneske som jeg har tilladt at komme mig tæt. Ja det er Joana jeg snakker om her. Jeg mødte Joana over en facebook gruppe, og jeg kontaktede hende, først fordi hun boede lige ved siden af mig, så da jeg mødte hende kl 4 om natten på greve station, så jeg hvor dejlig hun er. jeg fulgte hende hjem og vi kyssede, da mine læber mødte hendes, var jeg solgt, mit hjerte fik vinger og jeg ville have mere af denne dejlige smukke varme kvinde som så tydeligt også ville mig......... Hurtigt fik hun det lavet sådan at hun kom hver tirsdag i mit hjem fra morgen til aften, hvor vi hyggede ( som to forelskede gør) behøver ikke sige mere vel?? Vi har ikke lavet meget andet end opholde os i sengen de tirsdage. En aften havde hun en da besluttet sig for hun ville ikke i bad inden hun tog hjem, hun ville dufte af mig, når hun sad ved siden af C.... Hvorfor mon??Det har nu en måned  efter udviklet sig til vi ses, hver tirsdag, og om torsdagen i svømmehallen, fordi jeg kan mærke joana vil så meget andet end det hun sidder i lige nu( hun keder sig) Vi har godt nok kun været i svømmehallen en gang men hun fik set motions centeret hvor vi skal træne før vi går op og får undervandsmassage og nyder lidt velvære. Jeg spurgte hende en dag om hun ikke nok ville være sine følelser tro og starte med at fortælle Carsten om sine følelser og sin færd med mig, så både han og hun kunne kommer videre i livet, men det vil hun ikke hører tale om. Jeg har forsøgt at snakke fornuft til Joana, og give hende dejlige redskaber som kunne forenkle hendes liv, men det er som alt der bliver hende forslået, forpurerer hun ved sin benægtelse, og sine løgne.... Har forsøgt i lang tid at forklare Joana at en fortielse er også en løgn, det at sende løgne afsted pakket ind i kærlighed, gør jo kun begge parter bliver forvirret og hvad kommer der ud af det. ødelagt forhold. Da jeg mødte Joana, gik hun hos en Tantra Massør( CM Coaching / Oliver), som ved egen udsagn, stikkede sin PIK op i hende og fortalte hende sådan fik hun sine smerter væk med.... da jeg hørte det, måtte jeg fortælle hvor ulækker det lød, og hvad det var han gjorde, hun stoppede det, og fortalte mig, når vi elskede du gør jo det ved mig som Oliver ville gøre, og jeg siger ja, det er ikke så svært at tilfredsstille en kvinde..... men må indrømme hendes desperation, gør hun søger hjælp de forkerte steder, selv Oliver og jeg er enig om det er i ÁCA hun skal starte, fordi hun er voksen barn af dysfunktionel familie. men igen det vil hun ikke hører om.
Jeg har nydt vores tid sammen for den har været så smuk og ren af kærlighed og spiritualitet. Men kort tid inde i vores (lærer hinanden at kende) tid, mærker jeg hurtigt, Joana, siger mange rigtige ting, men gør alt det forkerte. Hun lyver rigtigt meget for sig selv og JER !!!!!! Det gør mig hurtig rigtig ked af det for jeg elsker jo hende,og vil gerne beholde respekten for hende, jeg forsøger at snakke med hende når hun er her og når vi er i tlf og på sms/facebook. Men må erkende den Joana som er hos mig, og den Joana som er sammen med Carsten i den lejlighed hun nu er i, gør hende så ondskabsfuld ubevidst. Lig mærke til jeg skriver ubevidst, det er jo netop derfor Joana ikke kan se sine karakterbrists. I skal vide jeg er udannet både alkolog og familiekonsulent, og har arbejdet både for kommunen og politiet, med at tvangs fjerne børn, og senere i familie rådgivningen. men måtte give op der, fordi de var korrupte. Kan bare se så mange ødelæggende facader ved Joana, som hun selv er i benægtelse om. Bare det at vi har været sammen i over en måned uden ærligheden fik lov til at få fat, er ved at ødelægge mig psykisk, for jeg elsker den kvinde, og kan ikke være ligeglad med hende. så derfor må jeg skrive til jer alle, og bede om i ikke nok vil være der for hende og holde det spejl op foran hende som hun savner. Jeg har prøvet alt, optage hende på tlf, i håbet om når hun hører sig selv kunne hunse hvor gral det står til, men igen vil hun ikke erkende. Det er som at slå i en pude, der sker intet. Jeg er åndelig vejleder, og arbejder som en shaman, jeg ved godt at skal man heale sine sår, fra fortiden af skal man gå dem igennem og tilgive, erkende, bearbejde, for derved at få det man savner. ROEN inden i. Jeg har denne gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ Hvor Joanna har flittigt både kommenteret og liked, Hun har desværre slettet mig som ven i afmagt, men his i bruger 5 min i gruppen kan i se hvorhen hun gerne vil hen, men ikke formår det selv. Se alle hendes opslag hvad siger det om hende??? Og selvfølgelig er i velkommen i gruppen, ALLE ER .
Hun skriver hun er smask forelsket i mig også bliver hun i det hun har og siger intet, bare lader det kører derud af, jeg har måtte hører på.... det tager nok 5 år eller 10...... og alt imens må jeg stå på sidenlinien og elsker Joana men intet må gøre eller sige, skal bare være der hver tirsdag. Der var en aften hvor Joana fik Carsten til hente hende, jeg inviterede ham ind og det skal siges Joana har snakket om 3 kant mange gange og vil så gerne det kunne blive med Mig og Carsten...??? Jeg kunne ikke finde ud af hvad jeg ville, så jeg sagde stille, vil da godt prøve, så endte det så med Carsten blev her og sov sammen med Joana, Joana i midten af min store seng, også to mænd på hver side....... Pludselig om morgenen kunne jeg mærke Joana rykke rundt i sengen og jeg viste godt hvad der foregik. og jeg brød sammen i gråd og lå der og græd i puden mens det stoppede og Joana begyndte at nusse mig i håret, vi fik slet ikke sovet den nat, Carsten gjorde for han snorkede så forfærdelig. Jeg tvang mig selv ud af sengen og gik under bruseren og græd videre....... Joana kom ud og siger jeg forstår dig godt. Oveni beder hun mig finde et weekend ophold så vi kan sove sammen for det vil hun også gerne..... KAN IKKE ALLE DE LØGNE  !!!!
Jeg er ude at kører med C senere på formiddagen ned til bageren hvor jeg siger til ham, Carsten er du klar over hvor svært det er at være forelsket i en andens mands kvinde.... han svarede ikke......  Han siger bare Joana har ikke snakket om 3 kant, at det skulle foregå med mig, så han var også ked af jeg brød sammen. Får en masser af vide som Carsten ser som et problem, og Joanas stemme r i det andet øre..... føler mig som en lus imellem to negle.
Her til aften kunne jeg bare mærke jeg ikke kan mere denne løgn. Jeg er meget spirituel og tror på sandheden skal sættes os fri, så dette her kan jeg ikke være med til eller være tilskuer til. Jeg har optaget flere af vores snakke samt flere videor taget her i mit hjem, det jeg siger er sandheden, og jeg kan bevise hvert et ord, men optagelser, eller snakke som er gemt, Jeg har gemt alle vores snakke både på sms og facebook. Fordi jeg sjovt nok vidste fra starten af dette ville ske, så jeg gemmer sådanne samtaler for det hjælper mig i min egen udvikling og for andre at se det forfærdelige i en andens oplevelser eller benægtelser, det gør andre vil heale hurtigere.
En aften i sine hjerneblødninger som jeg så vælger at kalde dem, siger hun pludselig, åhh havde jeg ingen børn havde jeg begået selvmord. jeg blev helt stum og fortælle hende om det lovpligtige ved at melde folk som truer med selvmord, og hun går i forklarings mode, og jeg hopper på den. Nu er jeg så der hvor al sandhed må fem, så de rette kan hjælpe dette menneske som så tydeligt ikke formår det selv. Jeg har vist hende dette brev under udførelsen og spurgt hende om det virkelig er dette hun vil ud i. Hun kunne jo bare være sig selv tro og sine følelser og snakke med dem som hun har et liv med. Hun kan være sammen med mig, men når der ingen ærlighed, erkendelse, indsigter, er så kan jeg ikke blive sammen med hende. Jeg vil altid elske Joana, for jeg ved vi hører sammen, men tiden er ikke nu. så jeg giver bolden videre til dem som elsker hende. HJÆLP hende til at finde sig selv. 
Da dette brev var sendt ud, snakkede vi kort samme og hun fortalte mig at Carsten havde spurgt hende hvor mange gange hun havde sammen med mig, og hendes løgnagtige svar var 2 gange...... griner det er simpel regning.... 5 uger . 5 gange. også den torsdag også var der vist en gang mere, så det bliver 5-8 gange har vi elsket som dyr..... og hvad værre gør, så lyver hun også for eksmanden....... ja jeg må indrømme jeg har fået nok af denne farce. 
Det sidste hun skriver er, hun vil blive sammen med denne mand Carsten som hun har brugt så lang tid på at fortælle mig hvor træt af hun er.... hvorfor skal jeg hører på det nu når jeg er forelsket i hende ??? Så jeg siger fra og lader hende ikke træde mere på mg eller vade ind over mine grænser. Sørgeligt så megen benægtelse et menneske kan være i, også tro de gør det rigtige. Jeg kan ikke være forelsket og i sorg process fordi hun leger med mig, på samme tid, det ødelægger mig psykisk, og det vil jeg ikke tillade. 
Kærligst Jean Riget Helming 22591993
Hjemmeside : www.themysitchelming.mono.net
facebook profil : https://www.facebook.com/JeanRigetTheMysticReads
min facebook gruppe hvor i kan se hvad jeg står for: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ 
Mit musik som Joana er så forelsket i: https://www.facebook.com/pages/Jean-Rig%C3%A9t/1640620349498048
Kære allesammen. 
( send det videre til den rette, hvis du ikke kan hjælpe)
I kender ikke mig, men jeg ved kender lidt til jer igennem det menneske som jeg har tilladt at komme mig tæt. Ja det er Joana jeg snakker om her. Jeg mødte Joana over en facebook gruppe, og jeg kontaktede hende, først fordi hun boede lige ved siden af mig, så da jeg mødte hende kl 4 om natten på greve station, så jeg hvor dejlig hun er. jeg fulgte hende hjem og vi kyssede, da mine læber mødte hendes, var jeg solgt, mit hjerte fik vinger og jeg ville have mere af denne dejlige smukke varme kvinde som så tydeligt også ville mig......... Hurtigt fik hun det lavet sådan at hun kom hver tirsdag i mit hjem fra morgen til aften, hvor vi hyggede ( som to forelskede gør) behøver ikke sige mere vel?? Vi har ikke lavet meget andet end opholde os i sengen de tirsdage. En aften havde hun en da besluttet sig for hun ville ikke i bad inden hun tog hjem, hun ville dufte af mig, når hun sad ved siden af C.... Hvorfor mon??Det har nu en måned  efter udviklet sig til vi ses, hver tirsdag, og om torsdagen i svømmehallen, fordi jeg kan mærke joana vil så meget andet end det hun sidder i lige nu( hun keder sig) Vi har godt nok kun været i svømmehallen en gang men hun fik set motions centeret hvor vi skal træne før vi går op og får undervandsmassage og nyder lidt velvære. Jeg spurgte hende en dag om hun ikke nok ville være sine følelser tro og starte med at fortælle Carsten om sine følelser og sin færd med mig, så både han og hun kunne kommer videre i livet, men det vil hun ikke hører tale om. Jeg har forsøgt at snakke fornuft til Joana, og give hende dejlige redskaber som kunne forenkle hendes liv, men det er som alt der bliver hende forslået, forpurerer hun ved sin benægtelse, og sine løgne.... Har forsøgt i lang tid at forklare Joana at en fortielse er også en løgn, det at sende løgne afsted pakket ind i kærlighed, gør jo kun begge parter bliver forvirret og hvad kommer der ud af det. ødelagt forhold. Da jeg mødte Joana, gik hun hos en Tantra Massør( CM Coaching / Oliver), som ved egen udsagn, stikkede sin PIK op i hende og fortalte hende sådan fik hun sine smerter væk med.... da jeg hørte det, måtte jeg fortælle hvor ulækker det lød, og hvad det var han gjorde, hun stoppede det, og fortalte mig, når vi elskede du gør jo det ved mig som Oliver ville gøre, og jeg siger ja, det er ikke så svært at tilfredsstille en kvinde..... men må indrømme hendes desperation, gør hun søger hjælp de forkerte steder, selv Oliver og jeg er enig om det er i ÁCA hun skal starte, fordi hun er voksen barn af dysfunktionel familie. men igen det vil hun ikke hører om.
Jeg har nydt vores tid sammen for den har været så smuk og ren af kærlighed og spiritualitet. Men kort tid inde i vores (lærer hinanden at kende) tid, mærker jeg hurtigt, Joana, siger mange rigtige ting, men gør alt det forkerte. Hun lyver rigtigt meget for sig selv og JER !!!!!! Det gør mig hurtig rigtig ked af det for jeg elsker jo hende,og vil gerne beholde respekten for hende, jeg forsøger at snakke med hende når hun er her og når vi er i tlf og på sms/facebook. Men må erkende den Joana som er hos mig, og den Joana som er sammen med Carsten i den lejlighed hun nu er i, gør hende så ondskabsfuld ubevidst. Lig mærke til jeg skriver ubevidst, det er jo netop derfor Joana ikke kan se sine karakterbrists. I skal vide jeg er udannet både alkolog og familiekonsulent, og har arbejdet både for kommunen og politiet, med at tvangs fjerne børn, og senere i familie rådgivningen. men måtte give op der, fordi de var korrupte. Kan bare se så mange ødelæggende facader ved Joana, som hun selv er i benægtelse om. Bare det at vi har været sammen i over en måned uden ærligheden fik lov til at få fat, er ved at ødelægge mig psykisk, for jeg elsker den kvinde, og kan ikke være ligeglad med hende. så derfor må jeg skrive til jer alle, og bede om i ikke nok vil være der for hende og holde det spejl op foran hende som hun savner. Jeg har prøvet alt, optage hende på tlf, i håbet om når hun hører sig selv kunne hunse hvor gral det står til, men igen vil hun ikke erkende. Det er som at slå i en pude, der sker intet. Jeg er åndelig vejleder, og arbejder som en shaman, jeg ved godt at skal man heale sine sår, fra fortiden af skal man gå dem igennem og tilgive, erkende, bearbejde, for derved at få det man savner. ROEN inden i. Jeg har denne gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ Hvor Joanna har flittigt både kommenteret og liked, Hun har desværre slettet mig som ven i afmagt, men his i bruger 5 min i gruppen kan i se hvorhen hun gerne vil hen, men ikke formår det selv. Se alle hendes opslag hvad siger det om hende??? Og selvfølgelig er i velkommen i gruppen, ALLE ER .
Hun skriver hun er smask forelsket i mig også bliver hun i det hun har og siger intet, bare lader det kører derud af, jeg har måtte hører på.... det tager nok 5 år eller 10...... og alt imens må jeg stå på sidenlinien og elsker Joana men intet må gøre eller sige, skal bare være der hver tirsdag. Der var en aften hvor Joana fik Carsten til hente hende, jeg inviterede ham ind og det skal siges Joana har snakket om 3 kant mange gange og vil så gerne det kunne blive med Mig og Carsten...??? Jeg kunne ikke finde ud af hvad jeg ville, så jeg sagde stille, vil da godt prøve, så endte det så med Carsten blev her og sov sammen med Joana, Joana i midten af min store seng, også to mænd på hver side....... Pludselig om morgenen kunne jeg mærke Joana rykke rundt i sengen og jeg viste godt hvad der foregik. og jeg brød sammen i gråd og lå der og græd i puden mens det stoppede og Joana begyndte at nusse mig i håret, vi fik slet ikke sovet den nat, Carsten gjorde for han snorkede så forfærdelig. Jeg tvang mig selv ud af sengen og gik under bruseren og græd videre....... Joana kom ud og siger jeg forstår dig godt. Oveni beder hun mig finde et weekend ophold så vi kan sove sammen for det vil hun også gerne..... KAN IKKE ALLE DE LØGNE  !!!!
Jeg er ude at kører med C senere på formiddagen ned til bageren hvor jeg siger til ham, Carsten er du klar over hvor svært det er at være forelsket i en andens mands kvinde.... han svarede ikke......  Han siger bare Joana har ikke snakket om 3 kant, at det skulle foregå med mig, så han var også ked af jeg brød sammen. Får en masser af vide som Carsten ser som et problem, og Joanas stemme r i det andet øre..... føler mig som en lus imellem to negle.
Her til aften kunne jeg bare mærke jeg ikke kan mere denne løgn. Jeg er meget spirituel og tror på sandheden skal sættes os fri, så dette her kan jeg ikke være med til eller være tilskuer til. Jeg har optaget flere af vores snakke samt flere videor taget her i mit hjem, det jeg siger er sandheden, og jeg kan bevise hvert et ord, men optagelser, eller snakke som er gemt, Jeg har gemt alle vores snakke både på sms og facebook. Fordi jeg sjovt nok vidste fra starten af dette ville ske, så jeg gemmer sådanne samtaler for det hjælper mig i min egen udvikling og for andre at se det forfærdelige i en andens oplevelser eller benægtelser, det gør andre vil heale hurtigere.
En aften i sine hjerneblødninger som jeg så vælger at kalde dem, siger hun pludselig, åhh havde jeg ingen børn havde jeg begået selvmord. jeg blev helt stum og fortælle hende om det lovpligtige ved at melde folk som truer med selvmord, og hun går i forklarings mode, og jeg hopper på den. Nu er jeg så der hvor al sandhed må fem, så de rette kan hjælpe dette menneske som så tydeligt ikke formår det selv. Jeg har vist hende dette brev under udførelsen og spurgt hende om det virkelig er dette hun vil ud i. Hun kunne jo bare være sig selv tro og sine følelser og snakke med dem som hun har et liv med. Hun kan være sammen med mig, men når der ingen ærlighed, erkendelse, indsigter, er så kan jeg ikke blive sammen med hende. Jeg vil altid elske Joana, for jeg ved vi hører sammen, men tiden er ikke nu. så jeg giver bolden videre til dem som elsker hende. HJÆLP hende til at finde sig selv. 
Da dette brev var sendt ud, snakkede vi kort samme og hun fortalte mig at Carsten havde spurgt hende hvor mange gange hun havde sammen med mig, og hendes løgnagtige svar var 2 gange...... griner det er simpel regning.... 5 uger . 5 gange. også den torsdag også var der vist en gang mere, så det bliver 5-8 gange har vi elsket som dyr..... og hvad værre gør, så lyver hun også for eksmanden....... ja jeg må indrømme jeg har fået nok af denne farce. 
Det sidste hun skriver er, hun vil blive sammen med denne mand Carsten som hun har brugt så lang tid på at fortælle mig hvor træt af hun er.... hvorfor skal jeg hører på det nu når jeg er forelsket i hende ??? Så jeg siger fra og lader hende ikke træde mere på mg eller vade ind over mine grænser. Sørgeligt så megen benægtelse et menneske kan være i, også tro de gør det rigtige. Jeg kan ikke være forelsket og i sorg process fordi hun leger med mig, på samme tid, det ødelægger mig psykisk, og det vil jeg ikke tillade. 
Kærligst Jean Riget Helming 22591993
Hjemmeside : www.themysitchelming.mono.net
facebook profil : https://www.facebook.com/JeanRigetTheMysticReads
min facebook gruppe hvor i kan se hvad jeg står for: https://www.facebook.com/groups/325881340920998/ 
Mit musik som Joana er så forelsket i: https://www.facebook.com/pages/Jean-Rig%C3%A9t/1640620349498048

7 maj 2014

Det at være sig selv tro, er meget svært når det handler om ens Børn.
Jeg så at laura havde lavet en ny profil på FB, så jeg tilføjede hende, og hun tilføjede mig. 
Vi skriver sammen en aften, og jeg spørger, om hendes mor er ok med at hun kontakter mig, og Laura siger mor må ikke vide noget ( mine alarm klokker ringede vildt ), men jeg var jo glad for jeg kunne følge min datter igen. 
Meget kort tid inde i samtalen, kan jeg mærke at vi ikke var alene, og denne Louise Bentsen Gravesen, som det viste sig hun boede sammen med på denne institution, hun ville tilføje mig på FB for at sende mig et link til et youtube klip af Laura hvor hun synger, og meget hurtigt ringer hun til mig og sviner mig til, og kalder mig syg. 
Jeg fortæller hende stille og roligt, man ikke kan hæve sit eget dårlige selvværd på andre ved at nedgøre dem, det viser kun man er en kujon, og pludselig er der 4 mennesker i samtalen, og der bliver skrevet så meget, og Laura skriver pludselig, Far, det er ikke mig som skriver. 
Jeg kan mærke at dette er meget ubehageligt, og jeg må sige fra, og fortæller laura, at det her er ikke i orden. jeg siger til dem , jeg vil gemme samtalen på tlf, og denne snak, så hvis nogen er interesseret i at hører hvad der egentlig skete, så kan jeg vise dem det. 
At du Laura siger, ;Jeg har mistet al respekt for dig far , når du siger du vil ligge det ud. Også er det jeg tænker, i sidder og ser klip af folk som opfører sig åndsvagt i toget og nedgør dem i jeres udtalelser./kommentar, og det gør mig så ondt at i ikke kan indse at det kun går ud over jer selv, den opførelse er ikke konstruktiv. 
Respekt og tillid er ikke noget jeg bare har til folk og heller ikke til dig min datter, det er noget man fortjener ved at vise man er det værd. Det man siger og det man gør skal hænge sammen, ellers mister man sin egen selv respekt, og man er fuld af lort. Og hvordan skal andre kunne respekter dig, hvis ikke du respekter dig selv. og det samme gælder med kærligheden, lær at elske dig selv før du forventer andre vil elske dig!!
At jeg skal opleve min egen datter sidde og være en del af dette, gør mig så ked af det. 
Louise siger pludselig , jeg skubber min datter mere og mere væk fra mig selv, og jeg griner og siger, hvordan kan jeg være skyld i noget ang Laura, når jeg aldrig har været i hendes liv. 
Jeg fortæller hende, dette vil jeg ikke stå model til, Du(laura) skal ikke bruge mig til at gøre dig selv til et offer, det klarer du fint selv. 
Det er virkelig gået op for mig at Laura virkelig lyver meget, og jeg fortalte hende, at når hun er træt af folk som siger hvad hun fejler og hvordan hun skal opføre sig, så er hun velkommen i mit hjem/liv, for jeg ved godt hvad hun skal gøre for at få det godt:-)
Jow jeg savner min datter, men vil kun se /snakke med hende hvis hun har lyst. 
Lige nu lader hun sin mor, mormor og morfar manipulere med sig. Og når det foregår, kan jeg intet gøre end at vente på min elskede datter giver mig en chance. Jeg elsker dig Laura.

25 Februar 2014

 Ja så blev der ryddet op på min hjemmeside,
efter mange har sagt den er uoverskuelig.
Håber i kan li det nye look.

Har foresten betalt for at have en profil på SoundCloud.
Du finder den her
Soundcloud er et sted hvor musikkere oploader deres musik,
og så er muligheden der for at man kan kommentere på sangen under sangen, 
ret så spænnende koncept, Muligheden for at lade folk downloade den er der !!

Tjek det ud, måske er det noget for dig.
Kan i mærke det allesammen, foråret er på vej, de første varme stråler,
var tydelig at mærke, da jeg var ude idag. Sikke dog et skønt vejr.

Godt forår allesammen.
JR.

19 januar 2014

Undskyld fordi, linkene inde i ( auto rap ) til mine sange, ikke virkede,
men det gør det nu, det er ikke sådan at skulle holde styr på en hel hjemmeside.
 

I'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.
I'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.
I'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.
I'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.
'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.'m sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.
'm sorry because the link inside (autorap) to my songs did not work, 
but do it now, it's not like having to keep track of an entire web site.

1 - 1 - 2014

Nogle nytårsfortsæt :??  Ik rigtig, for jeg har kun et ønske , og det er at blive bedre til det jeg gør, og det  det jeg allerede gør. og kun at blive bedre til det.**If you do the talk, you have to do the walk **, ja på dansk kan det vel betyde, **det du gør og det du siger, skal hænge sammen, ellers er du ikke troværdig**------ Hey det er jo mit slogan........, det skulle være noget vi alle ville ønske at blive bedre til, så ønsket om at blive respekter, viser sig i sin opførelse og hvordan , man opfører sig i sin omverden, som gør man har fortjent respekt. Se det giver mening i mit hoved. Håber i alle er kommet sikkert og hyggeligt ind i det nye år.
Jean Rigét

14-12-2013


Når jeg møder folk i mit liv, er det nemt for mig at læse dem som en åben bog, vide om de lyver eller om de ikke er ærlige. Måden jeg gør det på er ved at lytte til min intuation, også ved at bruge min evne til at læse micro udtryk. Micro udtryk kan vi alle lærer at læse hvis vi sætter os ind i det, jeg har skrevet lidt om det her på min side, hvis du går ind under bedrag så vil du se hvor meget nemmere det vil være for dig også at passe bedre på dig selv, og fra sortere dem som ikke vil dig det godt, eller dem uden samvittighed er nu engang de værste. Jeg kan tage et eksempel fra idag, fra da jeg var nede og træne, denne unge fyr (udlænding) spurgte mig om jeg var munk, og vi kom til at snakke om åndelighed og spiritualitet, jeg forklarede ham, jeg ikke gik op i snakken om gud, men kun i hvor den kan føre mig hen når jeg hengiver mig til troen der er mere imellem himmel og jord, end vi lige kan se, men han blev ved med at trække mig ind i hvad tro for mig var. og hvordan man nu bliver gift, og jeg forklarede ham, det handlede ikke om tro for mig , men om at når to mennesker elsker hianden og vil have et liv sammen, er der ikke noget smukkere end at gifte sig for at fuldende det at man vil være sammen. Han ville hele tiden vide hvad jeg mente om de forskellige religioner, og jeg forsøgte 4 gange at fortælle ham, jeg interessere mig ikke for snakken om gud men om hvor den kan fører dig hen i livet, og den måde han opførte sig på gjorde kun jeg mistede respekten for ham, og det endte da også med at en anden i centeret blandede sig og sagde, men diskutere ikke religion og politik, og denne fyr tog sine høretelefoner på igen og sagde, vi skulle vist ikke snakke sammen. Da vi så stod i omklædnings rummet, hvor man ikke må have sine udendørs sko på, i det område hvor våde tæer gåer, gik han så rundt i sine udendørs sko, og det beviser jo kun at han hellere ikke havde en samvittighed, og var ligeglad med konsekvenserne af sine handlinger. Jeg smilede bare og ønskede ham et godt bryllup. Men det er da et meget godt eksempel på hvor intuation og indsigt kan hjælpe en til ikke at indvolvere sig i noget som vil koste en sin energi og humør, fordi en er i benægtelse omkring ting de skal ændre for at få det godt. Håber vi er flere som vil få denne indsigt og undgå mange knubs. Håber i alle kommer godt igennem julen og får en god nytårs aften.
Tanker fra mig Jean Rigét

29 November 2013
I mit daglige liv møder jeg rigtig mange mennesker,som uvidne om at de er medafhængige, og det tricker mig så meget at jeg må sige fra, fordi det gør så ondt når man bliver hevet ind i noget jeg har brugt så mange år på at få ud af mit liv. Nogle reaktions mønstre som er så destruktiv, og ødelæggende for en normal samtale. For nyligt er jeg blevet mindet om det rigtig mange gange når jeg ringer til min bank, og får fat i en af de mange service arbejdere som sidder og skal yde en service, men som uvidne om hvor ødelæggende deres opførelse og være måde er, og de gnister som sker er uden sidestykke, og det gør mig så ondt at der findes så mange mennesker som ikke kan modtage konstruktiv kritik, at de er uvidne om at der findes mennesker som kan læse dem som en åben bog, og som kun siger dette som umiddelbart vil gøre ondt og kun gøre samtalen værre, men i sidste ende ville kunne redde både dem og deres kære fra megen smerte, som de kan være foruden , hvis bare de kunne se forbi deres falske stolthed, som er det alt ødelæggende for at heling kan ske i ens liv. Når mennesker du møder i det daglige liv siger ting som du umiddelbar finder sårende, men ved nærmere efter tanke, kan du godt mærke det er blevet sagt med næste kærlighed og lysten til at vise omsorg, må du indse, at de siger det fordi de holder af dig, og vil dig det godt. Når folk ikke siger noget er det jo kun fordi de er ligeglade med dig, og ikke har stamina nok til at give det budskab, som kan ændre så manges liv. Ville vi dog bare hører mere efter hvad folk siger, og hvad de ikke siger. Finde modet frem til at ændre de ting som er ødelæggende for en, og som lyser en lige op i ansigtet hver dag. Min motivation for at ændre mig selv, er dette spørgsmål: Elsker jeg mig selv når ( Jeg lyver, stjæler, misbruger folks tillid, bider negle, ryger smøger OSV ) dette er bare nogle få sider af mig som jeg har fralagt mig fordi jeg ikke elskede dem, og hvordan kan jeg forvente at finde/føle ægte kærlighed, hvis ikke jeg begynder med at elske mig selv. Når jeg ændre noget ved egen fri vilje, kæmper kampen for at fralægge dette, kan du når det er opnået, klappe dig selv på skulderen, og derved hæve dit eget selvværd på din egen beslutning, det kan gud ikke engang tage fra dig, og det vil gør du står stærkere i livet end nogen sinde før. Jeg har selv mødt mange som har sagt fra overfor mig fordi jeg indeholdt sider som jeg ikke selv var bevidst om, men blev det efter jeg fik det at vide, og fandt modet frem til at kigge på det. Håber dette vil hjælpe dig til at indse, at lykken er derude, men det kommer ved at du elsker dig selv og alle dine handlinger og ord, og kan stå inde for dig selv 100 %, og husk en fortielse er også en løgn:-) 
Tanker fra Jean Rigét

21 November 2013

Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...

 

Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
Og læs hvad trust-pilot bruger også siger om denne mand her

 

Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!

Der er fire samtaler.Og flere mails. tryk på linien her under og pak dem selv ud på din pc

Her finder du samtalerne
og de email der er skrevet imellem os.
Pak dem selv ud på din pc


Virker første link ikke, finder du dem også her

 _ Eller her_

 

Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.

 

På forhånd tak Jean Riget 

Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget 
Olsen-it aps -Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget 
Olsen-it aps -  ejes af Jørgen Olsen som også er Revisor...
 
Brug ikke denne foretning, læs selv hvorfor her.
 
Jeg har købt en varer på hjemmesiden ( olsen-it aps ) , efterfølgende hentet varen på hans hjemmeadresse ), 2 dage senere. Han laver en reservation på mit kort 15-11-2013 ( 457,-kr) , som udløber 17-12-2013 , også hæver han sørme beløbet d.20-11-2013, og lader reservationen så, så jeg står uden penge resten af måneden. Et( screen dump fra min bank af ) ses det tydeligt at det er korrekt, at han både hæver beløbet og lader en reservation stå frem til d.17-12-2013. En reservation betyder, pengene mangler på min konto, og jeg kan ikke bruge dem. Normalt foregår det sådan at en reservation foretages når man bestiller en varer, og bliver fjernet når man betaler for varen, men det er ikke sket her. Jeg har mange emails, og telefon samtaler hvor han er modbydelig og ikke vil frigive hans reservation, så jeg ser mig nødsaget til at anmelde dette. Har også meldt ham til politiet. Jeg ligger nogle link til disse samtaler som er lagt ud i min dropbox,dem kan du finde link til på min hjemmeside under min dagbog, da alle skal vide hvor ulovlig denne mand er. Også er han revisor og opføre sig sådan !!!!!
Her er samtalerne med denne ubehagelige mand. Download dem og afspil dem i feks VLC.
Der er fire samteler. tryk på numrene så får du dem direkte på din pc:
1).....     2).....    3)......     4).....
 
Gør jer selv en stor tjeneste, anmeld denne mand hvis i oplever samme behandling, og hvis i bruger android, findes der et optage program under android/pc, tryk her for at komme dertil,(scroll helt ned på siden ) her på siden du kan downloade og bruge det,så du kan bevise de ubehagelige samtaler du udsættes for.
 
På forhånd tak Jean Riget 

                          Lørdag 9 november 2013                                                    


   Døden banker på !!

Så ringer det pludselig på døren, jeg kigger ud af døren før jeg bare åbner, og der står en kvinde som ser helt fortabt ud, og jeg lukker hende ind. Hun fortæller mig at hun er bekymret for min nabo, og vi kigger ind af brevsprækken, og der ligger en død mand, godt oppustet, og vi går ind til mig og ringer til politiet ,de beder mig om at sparke døren op for at konstatere han er død.
Efter mange spark får jeg endelig døren op og fluere ryger ud af døren og lugten var uuholdelig, og jeg røg straks ud igen og fortalte den politi kvinde som var i røret ja han er død, også gik vi ind i min lejlighed og ventede. Efter 20 min. venten ringer vi igen og får at vide de havde været nede ved os men måtte tage en anden sag, så de ville sende en ny patrulje afsted nu 20 min efter vi ringede, ret utroligt, men sådan arbejder politiet jo.
De kommer så og vi møder dem i opgangen, og de udspørger kvinden som kom for at se til manden, også kommer en kvindelig politi ind til mig og spørger om jeg er ok, og jeg siger nej,hun siger, har du nogen der kan komme og jeg siger nej, men du kan jo kontakte kommunen og vi snakker lidt og pludselig bliver det ikke rart at snakke med hende så jeg sagde kan du have det godt, også gik hun ud.
Udenfor sidder disse to betjente så, i deres bil og hygger, jeg ser at døren ind til den døde, hopper op og i, når fordøren blev åbnet, jeg går ud til dem og siger, at døren stå og åbner og lukker men nu skal jeg da nok tape døren til, tak sagde de, ik noget med at stå ud og hjælpe til.. nej nej, også fik døren en omgang gaffa tape. Alle kunne jo komme og få en sjok, når de så en åben dør ind til en død mand, for ikke at snakke om lugten. Jamen er det ikke utroligt hvor lidt politiet gør og hvor lidt forståelse de har for sådan en situation.
Der går lang tid før indsats lederen kommer også er der pludselig 5 betjente, som står og ryger udenfor og snakker,og igen de næste timer bliver den døde mand fjernet, og døren lukket til. Jeg ringer til en god ven og han kommer forbi, vi vælger at kører en tur for jeg er helt ude af den, og vi kører en tur til stranden, hvor jeg stiller mig til at råbe, og får det lidt bedre. Vi kører hjem og jeg kan ikke lade være med at sige til de betjente som står udenfor, Hvordan kan i finde på at sige til en almindelig borger, at de skal sparke døren ind, når vi nu er to der har set igennem brevsprækken at han helt sikkert var død. Jeg tænkte jo ikke lige i situationen, så jeg gjorde jo bare hvad der blev sagt. Jeg ville ønske jeg ikke havde sparket døren ind.
Jeg er helt ved siden af mig selv og må ned på knæ og be en lille bøn, jeg tilgiver også politiet, for de ved åbenbart ikke bedre, og her er det jeg mærker al min energi komme tilbage til mig. Jeg går op til en af mine overboer, og ringer på for at hører om jeg ikke nok kunne snakke med dem, da jeg sad alene nede i lejligheden og havde det skidt, de lukkede mig heldigvis ind og jeg fik det meget bedre efter snakken med dem, og jeg gik ned igen.
Det at finde en død mand i en lejlighed, var slemt, men politiets opførelse var noget der gjorde mere indtryk på mig, og derfor bestemte jeg mig for at fortælle det på min hjemmeside. 

Lørdag d.2 november 2013


Jeg faldt over denne debat PÅ TV2 ANG DET AT OPTAGE AUDIO OG VIDEO.

, og måtte da lige kommenter på det. her er hvad jeg skrev:
 Hej Danmark. DET ER LOVLIGT AT OPTAGE AUDIO OG VIDEO, HVIS DU SELV ER MED PÅ OPTAGELSEN UDEN AT OPLYSE OM DET )Når det er sagt , kan jeg kun opfordre alle til at optage samtaler hvis de føler sig uretfærdig behandlet, eller noget ulovligt foregår. Vi må stå sammen om at vende denne uheldige tilstand vi er nået til. Grunden til at vi er nødsaget til at optage, er jo fordi vi ikke får den rette service, og ansvaret bliver kastet videre til andre. Der er folk som dør af denne grund, så lad os stå sammen om at ændre denne uheldige situation vi alle står i og kan komme til at stå i. Projekt X, er jo i tv, og de oplyser intet, gjorde de det ville 99% løbe deres vej. Tror i selv vi ville have et tv program som gør det lovlige ( optage audio og video ), hvis nu det var ulovligt. prøv at google ( må man optage audio og video uden at oplyse om det) , også læs hvad jurister og advokater siger om dette, eller bedre endnu, find loven som tydeligt fortæller DET ER LOVLIGT . Når der er så mange som ikke syntes det er iorden, så er det fordi , de ikke vil have god samvittighed ved deres handlinger og de ikke kan stå inde for enten handlinger eller ord. det er så tydeligt. Vi er to parter der er oppe at slås, dem som vil behandles ordentligt også dem som mener shit happens, og det går nok. Håber det giver lidt mening det jeg skriver og det giver tanke til efter tanke. Jeg har lagt et optage program til android på min hjemmeside ( ligger under pc/android, scroll helt ned i bunden af siden ), så alle kan hente det og installere det, har du problemer med at finde ud af er du velkommen til at kontakte mig så vil jeg hjælpe dig med at få det på telefonen. Kan i alle have en skøn vinter og god jul og godt nytår.
Venligst og med respekt Jean Rigét


JEG HAR FÅET NOK, HAR DU??????

Happy halloween all ! Here is a pumpkin i cut out. Oktober 2013.

Tirsdag 21 maj 2013


Jeg vil behandles ordentligt.
Jeg er kommet på Abegrotten i en del år, de sidste år har jeg først foræret Anne inden dørs skiltet, se hvordan jeg lavede indendørs skiltet her, og derefter bestilte Anne, Uden dørs skiltet, og da hun spurgte hvad det vil koste, sagde jeg prisen er, jeg kan arbejde på skiltet herinde på Abegrotten, udenfor når vejret er til det og indenfor når vejret ikke tillod det, også få noget kaffe når jeg arbejder på skiltet, og et symbolsk beløb(6000) også betalte hun materialerne.
Kaffen fik jeg uden problemer de første par måneder, så ændrede Anne det til, at jeg kun kunne få kaffe når hun var der, så jeg kunne spørge hende. Det blev en ydmygende oplevelse at skulle få en kop kaffe efterfølgende, og Anne spurgte også om det ikke snart var færdigt, først med inden dørs skiltet, og siden med det nye uden dørs skilt. Jeg forsøgte at forklarer hende at man kunne ikke skynde på en kunstner når de skaber et stykke kunst. I al den tid hvor jeg arbejdede på skiltene, har der ikke en gang været på tale at jeg ikke måtte skærer indenfor, men det kom derimod på tale at jeg ikke måtte slibe undefor på bænken mere da flere kunder havde klaget over støvet. så det accepterede jeg.
Jeg ville ønske nogle kunder ville sige de har set mig skærer indenfor, for jeg har snakket med så mange, de sidste 2 år 
Se hvordan undendørs skiltet er lavet her
Jeg har siddet ved hjørnebordet inden for, men fik så at vide af Anne det ville være bedre hvis jeg sad inde i ryge afdelingen, så der flyttede jeg så ind. Da jeg så gik i gang med det andet skilt, sad jeg og skar på aben inden døre, fordi det pludselig var blevet så koldt uden for og regnen, var begyndt at falde, og pludselig kom Anne ind og stod der foran bordet med hænderne i siderne, og sagde ; og jeg citere ord ret: Du fylder jo et helt bord, og jeg svarede ; Ja, jeg sidder og er ved at skærer dit skilt, hvor til hun svarede ; men du er ikke betalende kunde............. Jeg kiggede ned i bordet og sagde intet, hun forlod mig og gik hen til sit eget bord hvor hun sad og spiste. Jeg sad lidt og blev rigtig ked af det, jeg rejste mig op og gik over til hendes bord og sagde til hende; jeg er ked af at du ikke ser mig som en betalende kunde, mig som sidder her og arbejder for 10 kr i timen ( regnet ud på, 600 timers arbejde ca til 6000 er 10), og knapt nok kan få en kop kaffe, jeg sidder herinde fordi du har givet mig lov. Men hun troede jeg ville sidde udenfor.
Jeg sagde til hende , jeg syntes det var under al kritik, og jeg som jagter den gode samvittighed, som livsstil, ville sidde herinde og skærer hvis jeg ikke måtte. Jeg pakkede sammen og tog hjem.
Næste dag sad jeg så uden for grotten, fordi jeg havde en aftale med nogen, og Anne gik forbi og bare ignorere mig, jeg havde håbet på hun måske ville komme over og snakke stille og roligt. Pludselig kom så Mikkel, som er en af de unge fyre som arbejder der , og slyngede ud; jeg har taget lommetørklæder med til dine øjne i dag........ Jeg svarede ham, hvor er du dog ufølsom og led. og jeg trillede stille hjem igen.
Næste dag sad jeg der så igen, fordi jeg havde lovet
Stig( onkel ), 100 kr som jeg havde lånt af ham nogle dage forinden, han kom så forbi, og jeg gav ham de penge, og jeg fortalte ham jeg nok ikke ville komme i Abegrotten mere, og forsøgte at fortælle ham hvad der var sket, men inden jeg kom så langt begyndte han at først snakke om ; enten opruster man en konflikt, eller også nedtrapper man, jeg gav ham ret, enten er man løsnings fikseret, eller problem skabende. Han begyndte at stå og råbe og sige jeg sku holde min kæft, han råbte højere og højere, og hans ansigt var mindre end 5 cm fra mit hoved mens han truede mig, med jeg kunne få en flad, hvis jeg skulle være smart. Jeg kan ikke tage dig seriøs når du snakker så nedgørende til mig, og slet ikke når du råber sådan. Jeg kunne ikke gøre andet end at smile til ham, og sagde intet, og han gik. Der kom nogle af gæsterne hen og spurgte om jeg var ok, de havde set det hele, og den ene havde optaget det i tilfælde af han slog på mig. Jeg har fået den optagelse. og jeg kan af disse ubehagelige og nedværdigende oplevelser, ikke se mig selv bruge stedet Abegrotten mere. Jeg vil hellere behandles ordentligt og med gensidig respekt, end blive ydmyget af andre.
Der skal lyde en stor tak til Jan, for alle de kopper kaffe du kom med, fordi du kunne se hvor jeg arbejdede. Tak Jan, håber vi snakkes igen.
Det at regne med gensidig respekt, bare fordi man er et godt menneske selv, gør man tit bliver skuffet, for sådan forholder den virkelige verden sig ikke. Desværre.
Jeg kommer til at savne alle de mennesker jeg har mødt sidden på bænken uden for.

UPDATE 17 / 7 : 
Mødte Anne i folkekøkkenet, hvor hun spurgte om skiltet snart var færdigt, Jeg sagde jeg ikke havde lyst til at have noget med abegrotten at gøre mere, og at hun selvfølgelig nok skal få materialerne hun har betalt for, (for det andet skilt), så kan hun jo få en anden til at gøre det færdig, for min kunstneriske evner og lyst er forsvundet, efter at blevet ydmyget, latterliggjort, og truet... så gik hun og 4 min senere, blev jeg sørme opsøgt af Anne´s kæreste, og kan ærlig talt ikke huske hvad der blev sagt fordi, han var så vred, og beskyldte mig for så meget, som ikke skulle være sandt. Og at jeg skyldte dem 3000....sikke en oplevelse, Christiania som ikke går ind for vold, truer.
Kan ikke se mig selv  komme der mere, desværre.
 
 

Mandag 22 April 3013

 
Samvittighed
 
Folk spørger mig tit, hvordan jeg gør for at have ren samvittighed.Kort sagt handler det om at lade sig styre af sine intuitiv fornemmelser. For mig handler det om ikke at gøre noget jeg ved er forkert, eller noget som jeg ikke har det godt med. I starten begyndte jeg med at holde op med at lyve, bide negle, og ryge smøger og stjæle i butikker. Sikke et boost af selvværd det gav, og jeg blev sulten efter mere, efter denne følelse jeg havde indeni, ville jeg for alt i verden ikke undvære. Kan nævne nogle af de handlinger jeg undgår bevidst for at opbygge bedre samvittighed:
 
Det at bevidst være ligeglad med andre, ved at gå over for rødt, snyde i en kø, fralægge ansvar for sagte ord, fordi handlingerne ikke passer til det sagte, det at nedgøre andre i håbet om at føle sig bedre tilpads, er alle handlinger jeg undgår, fordi de giver mig dårlig samvittighed, og fordi jeg ved det intet godt fører med sig. Jeg vil hellere såres med en sandhed, end blive trøstet med en løgn. Det at fremføre sine meninger pakket ind i en løgn også sendt afsted med kærlighed, ja så er det jo helt sikkert det bliver misforstået. Folk som bruger det at nedgøre andre, er folk som lider af et lavt selvværd, og manglende selvtillid, når de mennesker så får en sandhed smidt i hovedet, er det at de reagere så negativt og destruktivt. Bare husk det fortæller mere om dem end det gør om dig.
Tog mig selv i ,på en tur igennem strøget, at tænke grimt om andre bare fordi de var klædt anderledes, straks fik jeg det dårligt, og måtte indse, bare det at tænke dårlige og nedværdigende tanker om andre ej heller er sundt for mig.
Har i siddet i den situation, hvor i ønskede i havde optaget en telefon samtale, for at kunne bevise noget? Jeg har og gør det altid, for dette fralæggen af ansvar foregår især i service områderne. Når jeg så sidde med dette ubehagelige menneske som absolut ikke har det godt, og jeg så siger midt i samtalen, jeg optager samtalen, og jeg vil da lige informere dig om det så du har muligheden for at rette ind eller fralægge ansvar for sagte ord og smide røret på. 70 % smider på, og de resterende retter ind og erkender deres fejl og samtalen bliver behagelig og hjælpsom. Mange af de 70 % som har smidt på fordi de har opført sig sådan de ikke har det godt med at det er optaget, dem sender jeg gerne samtalen på mail, hvis deres firma er interesseret.
Jeg ville ønske de ville opgradere deres service, og indse , det giver kun flere problemer at opføre sig sådan, og det skaffer dem absolut ikke kunder eller tilfredse klienter.
 
Sku du være interesseret i dette program som optager automatisk alle samtaler ind- og udgående, ligger der et program til Android telefoner inde under pc/android, i er velkommen til at bruge det.

Vikipedia formulere det sådan her:
Samvittighed er en intuitiv fornemmelse eller intellektuel vurdering, som adskiller rigtigt og forkert i egne tanker og handlinger – dvs. en moralsk selvvurdering. Vurderingen kan være baseret på værdier eller normer (principper og regler).
Rent psykologisk beskrives samvittighed ofte som noget, der leder til følelse af anger, når en person foretager sig noget, som strider imod hans/hendes moralske værdier, og til en følelse af retskaffenhed eller integritet, når handlingen er i overensstemmelse med disse. En persons normer og værdier er bl.a. præget af hans/hendes forældre, venner (omgangskreds), sociale og religiøse tilhørsforhold og det samfund vedkommende befinder sig i. Visse grundlæggende værdier (f.eks. at man skal beskytte sine børn – jf. yngelplejeinstinktet) synes at have evolutionær basis. Skyldfølelse og skamfølelse er to centrale begreber i et psykologisk perspektiv på samvittighed.
VI/ Jeg har kun de problemer jeg skaber. Og folk der ingen samvittighed har er de værste at omgåes, for de angre ikke deres handlinger, derfor gør de det igen og igen.
 
Lidt visdoms ord fra mig, jeg håber i alle kommer godt ind i foråret, det er jo så skønt der ude lige nu, og der er varme i strålerne, så det at sidde i t.shirt er muligt allerede nu.

Søndag 24 marts 2013

Sikke dog en følelses mæssig rutche tur,
først bliver jeg glad for at Laura har kontaktet mig,
Også pludselig siger Laura, hovsa, det var en fejl.
Sikke dog en kort fornøjelse.

Ved slet ik hvad jeg skal føle eller tro lige nu, så lader være..!!

Hmmmm, vi ses bare en anden dag.

Kærligst din Far

Fredag 15 marts 2013

Min 1 sms fra min datter Laura kl 22.10 6/3-2013 .Hej far, det er Laura, vi sms lidt og hun ville ringe til mig om formiddagen 7/3-2013 kl 9.40, det gjorde hun også og hun fortalte mig for første gang hvordan Pernille ik vil ha hun skal se mig, derfor har hun ikke kunnet kontakte mig, at hun har villet kontakte mig siden jeg forsøgte at sige hej til hende på FB, og hendes profil blev slettet( der var hun 9 år), siden da har hun tænkt så meget på mig og villet så gerne se mig, men Pernille har afholdt Laura fra det.. Vi snakker en del samme både på sms, telefon og på Pernille´s computer over skype, de følgende dage efter.Næste dag skrev jeg en sms til Pernille 10/3-2013 og spurgte om jeg måtte ringe til Laura fordi jeg savnede hendes stemme og ville hører hvordan hun har det, Pernille skriver tilbage og siger jeg kan ringe ved 16 tiden, for Laura  er ved at rydde sit værelse op, og det var et særsyn, og hun ville holde fast i motivationen.......Nej hvor jeg smilede.
Senere på aftenen ringede først Pernille også så lidt senere Laura, hun er så ked af det den aften,ringer og hun får overtalt sin mor til at hun må komme hjem til mig, og Laura´s Mor Pernille spørger om jeg kan tage Laura til Torsdag, jeg siger selvfølgelig kan jeg det.Jeg henter Laura på Hundige station 10/3-2013, ret sent.
Vi tager hjem til mig, og jeg havde på forhånd aftalt med pernille at Laura ikke kom i skole, næstkommende dag, på grund af omstændighederne. Og det samme skulle gælde for tirsdagen, men da Laura ringede til sin mor, endte det med at hun blev hentet af sin Mormor, kl 8 om morgenen. 
Den 13/3-2013 om eftermiddagen, ringer Pernille og siger Laura ikke vil se mig, og jeg ber Laura om at ringe, så jeg kan hører det med hendes ord. Laura ringer nogle timere senere grædende og hulkende, og siger ; Far jeg kan ikke se dig før jeg er 18, så er der ingen der kan blande sig, jeg siger hvis det er hvad du vil, så er det havd der kommer til at ske, og samtalen slutter kort efter.
Den 13/3-2013 omkrng 20.00, ringer Laura grædende i telefonen, fra naboens telefon, og fortæller hendes mor Pernille, har truet hende med , hvis hun vil se mig, så vil Pernille, og hendes forældre, laura´s mormor og morfar, ikke ville se noget til hende, og det var hun blevet så ked af at hun græd , og Pernille havde sagt hun skunne bare smutte hvis hun skulle græde sådan. Hun har desuden taget Laura´s telefon i en uge i straf for at hun vil se mig........... Jamen hvad er det dog for en opførelse????? PERNILLE.
Jeg tager til Greve station, ved 13/3-2013 kl20.15, for laura havde sagt til mig hun ville stå på greve sattion, og der stod hun også da jeg kom frem. Vi sidder og snakker i Glasburet, der hvor man venter på togene, Laura fortæller mig hun ikke mente det hun sagde med hun ikke ville ses, men mor havde truet hende med hvis hun ville se mig(sin far), ville Pernille og hendes mor og far ikke se noget til Laura, Jeg fortalte Laura selvfølgelig ville mormor og morfar og mor se hende selvom hun ville se sin far, det vil de helt sikkert, også havde Pernille sagt hvad Laura skulle sige til mig i telfeonen så jeg tænkte det nok var bedre og se om jeg ikke kunne få hende til at blive her i Greve, og det ender da også med at jeg følger hende hjem til sin mormor og morfar. Og jeg ringer til Pernille og fortælle jeg har lige afleveret Laura hjemme ved hendes forældre,spørger ind til hvorfor hun truer Laura med at hun og hendes forældre ikke vil se laura hvis hun vil se mig og hun skælder mig ud og siger modbydelige ting, og jeg ligger på fordi det ik er rart at hører på, hun ender med true mig med hvis jeg blander mig igen, ville hun ringe til politiet (denne samtale er gemt)
 
Her til aften 15/3-2013, finder jeg ud af at Pernille har slettet Laura´s og mit venskab på Facebook, hvor barnlig kan man dog være PERNILLE, du kan ikke manipulere sådan med Laura, det er så forkert og det får modsat resultat. Pernille du kan ikke først give Laura lov til at se mig også pludselig må hun ikke, det er ikke fair hverken overfor Laura eller mig.

Kære Laura, jeg håber vi ses snart igen og vi kan ringe og skrive sms igen, for jeg savner dig allerede rigtigt meget
Jeg håber vi ses og snakkes snart igen min elskede trold. Jean RigétMin 1 sms fra min datter Laura kl 22.10 6/3-2013 .Hej far, det er Laura, vi sms lidt og hun ville ringe til mig om formiddagen 7/3-2013 kl 9.40, det gjorde hun også og hun fortalte mig for første gang hvordan Pernille ik vil ha hun skal se mig, derfor har hun ikke kunnet kontakte mig, at hun har villet kontakte mig siden jeg forsøgte at sige hej til hende på FB, og hendes profil blev slettet( der var hun 9 år), siden da har hun grædt sig i søvn om aftenen, fordi hun savnede mig. Vi snakker en del samme både på sms, telefon og på Pernille´s computer over skype, de følgende dage efter.Næste dag skrev jeg en sms til Pernille 10/3-2013 og spurgte om jeg måtte ringe til Laura fordi jeg savnede hendes stemme og ville hører hvordan hun har det, Pernille skriver tilbage og siger jeg kan ringe ved 16 tiden, for Laura  er ved at rydde sit værelse op, og det var et særsyn, og hun ville holde fast i motivationen.......Nej hvor jeg smilede.Senere på aftenen ringede først Pernille også så lidt senere Laura, hun er så ked af det den aften,ringer og hun får overtalt sin mor til at hun må komme hjem til mig, og Laura´s Mor Pernille spørger om jeg kan tage Laura til Torsdag, jeg siger selvfølgelig kan jeg det.Jeg henter Laura på Hundige station 10/3-2013, ret sent.
Vi tager hjem til mig, og jeg havde på forhånd aftalt med pernille at Laura ikke kom i skole, næstkommende dag, på grund af omstændighederne. Og det samme skulle gælde for tirsdagen, men da Laura ringede til sin mor, endte det med at hun blev hentet af sin Mormor, kl 8 om morgenen. 
Den 13/3-2013 omkrng 20.00, ringer Laura grædende i telefonen, fra naboens telefon, og fortæller hendes mor Pernille, har truet hende med , hvis hun vil se mig, så vil Pernille, og hendes forældre, laura´s mormor og morfar, ikke ville se noget til hende, og det var hun blevet så ked af at hun græd , og Pernille havde sagt hun skunne bare smutte hvis hun skulle græde sådan. Hun har desuden taget Layra´s telefon i en uge i straf for at hun vil se mig........... Jamen hvad er det dog for en opførelse????? PERNILLE.
Jeg tager til Greve station, ved 20.15, for laura havde sagt til mig hun ville stå på greve sattion, og der stod hun også da jeg kom frem. Vi sidder og snakker i Glasburet, der hvor man venter på togene, og jeg tænkte det nok var bedre og se om jeg ikke kunne få hende til at blive her i Greve, og det ender da også med at jeg følger hende hjem til sin mormor og morfar. Og jeg ringer til Pernille og fortælle jeg har lige afleveret Laura hjemme ved hendes forældre,spørger ind til hvorfor hun truer Laura med at hun og hendes forældre ikke vil se laura hvis hun vil se mig og hun skælder mig ud og siger modbydelige ting, og jeg ligger på fordi det ik er rart at hører på
Kære Laura, det er ikke særligt sødt at mor at opføre sig sådan og true dig, det er meget forkert. Rigtig meget forkert.
Her til aften 15/3-2013, finder jeg ud af at Pernille har slettet Laura´s og mit venskab på Facebook, hvor barnlig kan man dog være PERNILLE, du kan ikke manipulere sådan med Laura, det er så forkert og det får modsat resultat. Pernille du kan ikke først give Laura til at se mig også pludselig må hun ikke, det er ikke fair hverken overfor Laura eller mig.
Jeg håber vi ses og snakkes snart igen min elskede trold. Jean Rigét
Laura Breinhild
6-3-2013 - klokken 22.10
Endelig kontaktede Laura, min datter mig.

Pludselig hørte jeg Bib lyden for at der var kommet en sms, og der stod:

Hej Far, det er laura.

Denne følelse kan ikke bskrives med ord,
den skal føles.

Trsdag 30 - oktober - 2012
 

Når man er i en processes hvor man er ved at erkende ting man vil ændre
eller handle og reaktions mønstre som man kæmper med at ændre.
Er det at forhale nødvendig forandring,
det samme som at trille en snebold foran sig,
(den bliver kun større og større og sværer at trille fremad)
Det vil sige, er man i benægtelse og ikke vil erkende,
hober det sig op dag   for dag, fordi, hvis du er igang med en processes,
hvor du ønsker at ændre dig,
men ikke gør handlingerne, vil det langsomt gør dig tosset i hovedet,
og du er tættere på det gamle liv, end du er på den forandring du ønsker.

Og derfor er det ikke konstruktivt.
Jeg har fornyligt mærket på egen krop endnu engang et menneskes afmagt
og den magt gamle vaner har.

Og tro mig, det skræmmer mig, hvor ødelæggende det er.
 
If you do the talk, you have to do the walk.
Når man er i en processes hvor man er ved at erkende ting man vil ændre eller handle og reaktions mønstre som man kæmper med at ændre. Er det at forhale nødvendig forandring, det samme som at trille en snebold foran sig, (den bliver kun større og større og sværer at trille fremad. Det vil sige, er man i benægtelse og ikke vil erkende, hober det sig op dag   for dag, fordi, hvis du er igang med en processes, hvor du ønsker at ændre dig, men ikke gør handlingerne, vil det langsomt gør dig tosset i hovedet, og du er tættere på det gamle liv, end du er på den forandring du ønsker. Og derfor er det ikke konstruktivt.
Jeg har fornyligt mærket på egen krop endnu engang et menneskes afmagt og den magt gamle vaner har. Og tro mig, det skræmmer mig, hvor ødelæggende det er.
 
If you do the talk, you have to do the walk

I mit arbejde som åndelig vejleder,
falder jeg tit over små hitorier som kan forvandle
hvis du giver det lov,
her er en af disse historier.

En Terapifabel.

Der var engang en kvinde, der flyttede ind i en hule i bjergene
for at studere hos en guru.
Hun sagde, at hun ønskede at lære alt hvad der var at vide.
Guruen gav hende en stak bøger og lod hende være alene,
så hun kunne studere. Hver morgen vendte guruen tilbage til hulen for at se,
hvor langt hun var kommet. I hånden holdt han en tung stok af træ.
Hver morgen stillede han hende det samme spørgsmål
"Har du lært alt hvad der er at vide?" Hver morgen var svaret det samme:
" Nej, " sagde hun, " det har jeg ikke."
Så slog guruen hende oven i hovedet med sin stok.
Mønsteret gentog sig igennem flere måneder.
En dag kom Guruen ind i hulen, stillede det samme spørgsmål,
hørte det samme svar og løftede sin stok for st slå hende som han plejede,
men kvinden vred stokken fra Guruen og stoppede hans angreb.
Lettet over at have afsluttet den daglige afstraffelse
men bange for gengældelse så kvinden op på Guruen.
Til hendes forbavelse smilede Guruen. " Tillykke, " sagde han,
" du har bestået. Nu ved du alt hvad du behøver at vide."
"Hvad mener du?" spurgte kvinden.
" Du har lært at du aldrig vil lærer alt hvad der er at vide," svarede han.
" Og du har lært hvordan du standser smerten"

Mange mennesker har lært at gøre dette, Du kan også.

Sikke dog en oplevelse.

 

Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr Frank Sørensen (skiby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i skiby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respektfuldt. Men det virkerde ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle iseng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå iseng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnats tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fordbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smøger nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og smøger sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og smøger sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ik forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerneblødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er forsent.
Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr Frank Sørensen (skiby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i skiby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respektfuldt. Men det virkerde ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle iseng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå iseng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnats tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fordbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smøger nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og smøger sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og smøger sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ik forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerneblødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er forsent.
Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr Frank Sørensen (skiby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i Skibby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respekt fuldt. Men det virkede ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle i seng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå i seng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnatstid tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fodbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smørr nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og Smør sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og Smør sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ikke forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerne blødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er for sent.
Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr Frank Sørensen (skiby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i Skibby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respekt fuldt. Men det virkede ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle i seng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå i seng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnatstid tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fodbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smørr nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og Smør sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og Smør sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ikke forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerne blødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er for sent.Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr Frank Sørensen (skiby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i Skibby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respekt fuldt. Men det virkede ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle i seng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå i seng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnatstid tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fodbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smørr nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og Smør sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og Smør sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ikke forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerne blødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er for sent.Jeg bliver nødt til at fortælle om denne meget ubehagelige oplevelse, jeg har haft de  sidste 24 timer. Men bliver nødt til at tage det fra starten af, så det giver mening for den som læser. Grunden til jeg deler oplevelser som denne, er fordi jeg bliver nødt til komme af med det, nogle snakker med andre(venner,familie), nogle skriver det ned, så det ikke fylder op inde i hovedet, og det er så det jeg gør, og jeg deler det med dig , læseren, fordi måske du kan kende noget, men ikke kan sætte ord på det, så kan det jo være dette vil hjælpe dig.
Jeg sad og chattede en aften, og kom i snak med denne fyr,  ( alene far på chatten ) Frank Sørensen (skibby/sjælland), han beskrev hurtigt det smerte helvede han sad i, og han spurgte pludselig ud i chatten (til alle), om her sku være en der kunne massere, og jeg svarede ham, ja det kan jeg da, er udannet i det. Jeg foreslog, han kunne ringe til mig, da jeg kunne mærke han havde brug for en snak.
Han ringede og han snakkede i næsten 3 timer om hele sit liv, hvorfor og hvordan. Kort kan jeg sige, han mente selv disse smerter han sad i stammede fra denne ulykke han havde været ude for, nogle måneder forinden, og at han ikke kunne dulme smerterne, hverken med piller eller med morfin i flydende form, som han så selv injekterede i sig selv, når smerterne, blev for store. Midt i samtalen siger han pludselig, jeg  ringer igen om lidt, skal lige brække mig. Og 5 min senere ringede han igen. Jeg følte med ham og tilbød at ville besøge ham den næste kommende dag. Jeg tager så op til ham i Skibby, og han henter mig ved bussen. Da Jeg kommer ind i hans hjem bliver jeg mødt af tre dejlige drenge, hvoraf to af drengene, var hans egne unger, og den tredie var en ven som var på besøg, hos den yngste.Vi hygger rigtig meget hele aften, både med pizza, og ungerne og jeg dansede en hel time foran tv´t til god musik, Fransk fortæller mig at en af de værste bivirkninger ved dette morfin, var at han snakkede som et vandfald. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Meget hurtigt mærker jeg denne overskridelse af mine grænser, og måtte også flere gange be ham, om han ikke godt kunne bare nyde vi var sammen, og ikke hive mig ind i hans personlighedsfære, så hurtigt og på så kort tid. Han begyndte pludselig på at støvsuge og rydde op, og ville også pludselig sætter flere hylder op, som jeg så hjalp ham med. Vi lavede faktisk ret meget i hans hjem. Jeg nyder at kunne hjælpe folk, hvis jeg da har muligheden for det, men må indrømme nu føler jeg mig godt misbrugt af ham. Han fortæller mig, han vil så gerne lærer at sætte grænser både for sige selv og for sine unger, da han har fået at vide af mange af sine venner; du tilsidesætter dig selv total, for at være der for andre, og du taber dig selv på gulvet på den måde. Og at mange mennesker havde forladt ham, netop fordi han er meget medafhængig og sidder fast i sit medicin misbrug. Da vi så kom til at sidde lidt ned igen, forsøger jeg at vise ham lidt af min hjemmeside, og prøvede at gengælde hans åbenhed ved at fortælle om hvordan jeg er kommet videre, og med hvilke redskaber. Mens jeg sidder der og viser ham nogle billeder og snakker om min fars begravelse, sidder han og sms for vildt, med hans nye telefon kæreste. Jeg spurgte ham om han ikke nok kunne ligge telefonen væk også prøve på at være tilstede når jeg snakkede til ham. Jeg har på dette tidspunkt lyttet til ham i over 10 timer, og måtte flere gange bede ham pænt om han ikke nok kunne stoppe lidt, med al hans snakkeri,  da mit hoved var meget fyldt, og jeg havde brug for lidt ro, og bare være sammen med dem og hygge mig. Frank ligger IKKE telefonen væk og siger bare han kan godt lytte mens han skriver sms. Jeg prøver at fortælle ham at hvis jeg nu havde siddet og sms, mens han snakkede, hvordan mon han ville føle sig, og om det var respekt fuldt. Men det virkede ikke som om han ville forstår det for han fortsætte bare. Senere på aftenen, giver jeg både ham og hans unger + den besøgende ven, en omgang massage, og da ungerne skulle i seng (kl 22.00). Frank måtte da lige sige til sine børn fordi de hyggede sig så meget; NU TÆLLER JEG TIL TRE............ For at få dem til at gå i seng. Herefter fortsatte han i samme spor, og ved midnatstid tid, takkede vi af for denne aften og gik hver til sit. Jeg fik lov til at låne hans yngste søns værelse til at sove i, og Frank kunne så ikke sove, så jeg kunne hører ham hele natten sidde i stuen og (chatte, skramle rundt og se på nøgne damer profiler), for da jeg vågner ved 7 tiden, går jeg ned til ham, og han fortæller mig så at han ikke har kunnet sove, og bare havde hygget sig med sin pc hele natten. Jeg plejer at vågne langsom med en kop kaffe og lidt tv, men det fik jeg ikke lov til for Frank fortsatte i samme spor, lige fra morgenstunden af. Han fortæller mig hvor hårdt han ældste dreng har det pga af han er buttet, og bliver drillet meget med det, og at han lider voldsomt af et lavt selvværd, og jeg forsøger at fortælle ham, børn gør ikke det du siger, men det du gør. Men det er som om intet trænger igennem til ham. Luften bliver tungere og tungere i mellem os, i løbet af dagen. Ungerne spiller på min pc og min tablet det meste af formiddagen, og vi ender med at komme ud og flyve med en af mine drager og spillede fodbold et par timer. Klokken er her ved at blive middag, da vi er inde igen, og jeg snupper en lille lur på 1/2 times tid, og kommer ned igen. Tilbyder så Frank at han kan da bare smutte ind og tage sig en lur, hvis han var så træt. Vi havde aftalt jeg ville tage hjem ved 14 tiden så jeg kunne være hjemme ved 15-16 tiden, men frank kommer først ud fra soveværelset ved 14.30, og da kunne jeg så først komme med toget ved 17 tiden da jeg har et af disse såkaldte (mimre kort/alle zoners kort) men kan ikke kører imellem 15-17 og ej heller imellem 7-9, hvis jeg kører i denne tid må jeg bruge mit klippekort. Så muligheden for at komme hjem som aftalt, faldt til jorden, og jeg spurgte ham, da han kom ud fra soveværelset, om det var ok, jeg smuttede ved 17 tiden, så jeg ikke skulle klippe for at komme hjem, han siger det er ok. Det første frank gør er at gå i køkkenet og smøre sig 3 grovfranskbrød, som jeg havde foreslået vi skulle købe på vejen hjem til ham, dagen forinden, og jeg smørr nogle madder til ungerne og tager selv 2 stykker, med rugbrød ovenpå. Vi sidder alle og spiser, og da vi alle havde spist op, smutter frank ud i køkkenet og Smør sig hele 5 hvidt toastbrød med højt lagt pålæg på, og ganske kort tid efter, rejser hans ældste søn sig op (den buttede), og går i køkkenet og Smør sig 2 stk hvidt toast brød, med så meget smøreost på hver enkelt brød at det kunne række til 3 stykker brød hver, og kommer ind og spiser. Jeg snakker engelsk til Frank (så ungerne ikke forstod det), og mindede ham om hans ønske om at blive bedre til at sætte grænser, at her var en rigtig god mulighed for at sætte grænser for hans store søn, som hvad han selv fortæller, ikke er til at nå ind til, pga af han går rundt og er så ked af det pga af sin vægt og al det drilleri i skolen. (jeg ved godt der ligger meget mere i det, end bare lige det). Han nikker bare og går ind og ringer, og er væk i næsten en 1/2 time og kommer så ind og får en hjerne blødning af værste skuffe. Han råber og skriger af mig, jeg skulle ikke kalde hans søn fed, og jeg skulle bare se at komme ud af hans hjem hurtigt, og nu ville han TÆLLE TIL 10, også skulle jeg være ude. OG HAN BEGYNDTE SÅ AT TÆLLE..... Jeg begynder at pakke og siger ikke så meget til ham, andet end, tænk dog lidt på børnene og de sår du sætter i dem ved den opførelse, og hvor forvirrede de bliver, men han er gået total i baglås, og jeg kommer ret så hurtigt ud af døren omkring 15 tiden. Jeg skal lige love for, jeg var meget såret og havde det ret så skidt på vejen hjem.
Jeg håber du læser dette Frank Sørensen ( alene far på chatten ) og du beslutter dig for at få noget hjælp, før det er for sent.
 
Laura Mcguinness, Laura Helming
---------------------------Håber vi ses snart Laura-------------------------------

Ja så fandt jeg min datter Laura på Facebook igen.
Jeg håber du har det godt Laura, jeg tænker på dig hver dag.
Og sender dig en tanke hver aften inden jeg sover.
Kærligst Din Far
 

16-feb.-2011

I skal vide, hvad man har i jeres følelsesmæssige rygsæk,
og hvordan den byrde dem i deres daglige liv.
Tømning denne følelsesladede rygsæk,
vil gøre jeres tur gennem livet,
stærkere og mere selvværd,
selvindsigt og glæde og lykke.
Hvis vi ( som mange gør )
IKKE bekymrer sig om denne følelsesladede rygsæk,
 vil den trække os ned
og tage dem med vi elsker.
Hvis du er ærlig overfor dig selv, og dem du elsker,
så er jeg sikker på de vil hjælpe dig,
til de forandringer du ønsker.

Hør hvad det værste der vil sker er,
hvis ikke du erkender dette.
Du vil give det til dem du elsker dine børn,
dine venner, din kone/mand,
bare fordi du ikke havde modet
til at kigge på dig selv ærligt

Det her er en indsigt vi alle skriger efter
nu er den her så hvad venter du på???


Jeg så lige Cris Perillo´s video response, i kan se den
her
eller ved at gå ind under mine spillelister
også under video ´s to help change


I kan snakke med ham her LIVE
på hans live stream på Ustream, her er adressen:
http://chris.pirillo.com/live/

 

 
ja det er ikke sådan når man går rundt med mange tanker,
så er der jo kun en ting at gøre,
og det er at skrive dem ned
så de kan blive for evig gjort, i form af en hjemmeside.
Også har det den skønne virkning,
at de ikke fylder i dit hovede mere.
Man kan jo altid revidere sin holdning,
men indtil nu stoler jeg kun på en i mit liv.
Og efter jeg har lært at læse folk,
må jeg indrømme, min opfattelse er,
der er rigtig mange som snyder(cheat) sig selv,
i den proces skal vi som den bedre vidende,
være den støttende og
tilgivende (show 4 giveness).
 
MEN der er jo grænser for hvad man vil finde sig i.
Det at tage ansvar for de ting man ikke kan finde ud af,
er jo netop at vokse og udvikle sig.
 
En klog mand sagde vist engang;
 
er du ikke i bevægelse, står du stille,
eller sagt på en anden måde;
Der er kun en der er perfekt,
og det er ikke dig og mig,
JEG stræber bare altid efter at blive et bedre menneske,
og vise alle, at igennem dine kriser vokser du.
 
Lad dig ikke skræmme af oplevelser som syntes at komme igen og igen
( samme kæreste type) ( samme ven type) (samme reaktions mønstre),
når de irriterer dig nok, er det du har nået bunden.
 
Når du når bunden
og du er villig til at give op
og ligge dit liv over til en højere magt,
den dag kan jeg med sikkerhed garantere,
fremgang og din kærlighed til dig selv vil kun vokse.
 
Sad en dag og kiggede igennem gamle profiler
og fandt ude på Tagged
mine gamle model billeder,
så slog det mig,
jamen hvad er det jeg ud af til viser,
jeg står for, og hvad står jeg egentlig for dybest i mit hjerte.
 
Straks blev disse billeder fjernet
og jeg smed nogle kedelige billeder op,
og alle brevene stoppede...... griner.
 
Det handler om hvad du GIVER udaf til,
som bestemmer hvad som får øje på dig.
nå søge tid er ved at nærme sig,
håber vi snakkes en dag.
 
Jeanriget
 
 
Jeg tænker på, hvordan kan jeg må mon trænge igennem,
denne tykke skal af selvbedrag og benægt else.
Jeg har selv ved hårde og selv blodige erfaringer,
måtte erkende, jo før jeg indså,
at det at rejse sig efter man er faldet i, igen,
kan ske rigtig mange gange.
Hvor vil jeg hen med dette, jo .
lige et par kloge ord:
 
Efter hånden står det klart for mig,
at det både er vildledende og
potentielt farligt, at gå ud fra alle ønsker hellig.
 
Sygdom kan fx være en effektiv måde at opnå en
opmærksomhed,
som du ikke kan få på anden måde -
som *fiskestang* kan sygdom således være direkte
indbydende.
Sygdom kan også udtrykke det budskab,
at du trænger til forandring i dit liv.
Og da forandringer er et af livets mest
skræmmende aspekter, vil du måske være mere
bange for forandring end for sygdom,
og derfor udvikle et mønster,
som består i at udskyde(forget) og Forhale nødvendige forandringer.
 
Er det ikke essensen i ligegyldighed( not caring)??
 
 
 
Når man tager en beslutning
om at ændre noget i dit liv,
(adfærd, opførelse, retning, med mere),
så SKAL du holde sig på den rette sti,
eller ikke gå i den den gammel reaktions måde,
eller opføre sig som du plejer, men derimod, være opmærksom på ,
at du holder fast i din beslutning,
for derved at ændre noget , du med hjerter ønsker at ændre.
Dette kan lade sig gøre ALLE. Bruger du denne opskrift,
altså, gøre det samme igen og igen over 70 gange i træk,
uden at falde i, så er du med til at ændre din hjernes mønster.
 
Det er faktisk ikke så svært at fralægge sig mønstre, du ikke kan lide ved dig selv,
og søge ny lærdom(grown a brain), det kræver kun du beslutter sig
for ikke at snyde(cheat) dig selv mere.
 
Det hele begyndte for mig den dag jeg stod der foran spejlet,
og jeg spurgte mig selv,
elsker du dig selv Jean,
sådan som du opføre dig,
og den ligegyldighed du viser, ja så brød jeg (down) sammen.
Jeg har ikke været troende hele mit liv,
men har fået mange åndelige gaver
og åbenbaringer, ved indsigt og erkendelse.
Finder du din indre motivations faktor frem,
vil du stå stærkere end nogensinde før.
 
Du vil blive fyldt op med en indre varme,
som kommer fra den ros du kan gi dig selv,
hver gang du kan krydse
endnu et ønske om forandring af på listen.
 
Sleep well world
Jean

 torsdag 20 jan 2011 

 

Hvor kommer de kræfter fra, som syntes så svære at finde.

Jo ser i, Jeg har i rigtig mange år forsøgt at få hjælp til at forstå,

hvorfor både jeg og verden opførede sig som den gør.

Jeg er forsøgt med så mange tiltag, nogle rigtig gode,

andre mindre heldige.

Hvis du vil hører om dette er du altid velkommen til at spørge ind:-)

Da jeg ikke har kunnet finde den store hjælp,

hverken af det offentlige eller Kirken,Venner eller familie,

eller andre jeg har og har haft kontakt med.

ja så var gode råd dyre.

Jeg måtte indse, hvis jeg skulle finde nogel styrke nogle steder,

måtte det komme indefra. Jeg tror ikke der findes,

større motivation, end sig selv.

læs længere oppe der fortælle jeg om flere af mine mindre heldige sider som jeg har rystet af mig.

Jeg har de sidste mange år, kigget godt og grundigt på mig selv,

min opførelse, og den måde jeg takler, de mindre heldige sider af livet.

Af erfaring og årlange opleveser, hvor professionelle

fralægger ansvar, både for ord og handlinger.

Jamen folk, hvor er vi henne nå dette er mere sikkert,

end det sker sjældent.

læs mere i min dabbog om samme emne.

Jeg har lige været hos denne tandlæge, da jeg har rodet med smerter i

flere tænder, i flere år, uden at få kigget på det.

Så smerterne var ved at være ret store, og ikke til at

ignorere. Jeg tog kontakt til denne tandlæge og fortalte om

min tidligere oplevelser hos tandlæger.

Det er som , når man kommer fra det offentlige,

så ryger der lige lidt extra på, eller tandlægen skal lige

noget et andet sted i munden end du har ondt.

Tro mig jeg ved hvad jeg snakker om,

har optaget denne tandlæge på Christianshavn,

Jeg har ALDRIG I HELE MIT LIV GRÆDT UNDER EN

TUR HOS TANDLÆGEN, MEN JEG SKAL DA LIGE LOVE FOR

JEG RØG RUNDT I STOLEN OG MINE TÅRER FLØD.

Jeg fik bare flere sprøjter, vil lige sige det tog mig 11 timer at

få disse sprøjters virkning til at aftage i min mund.

OM DETTE ER LOVLIGT VED JEG IKKE, MEN NU DELER JEG DET MED JER.

Jeg er i skrivende stund, i 7 sind om hvad jeg skal gøre,

Jeg har mange smerter i selv samme tand som

denne tandlæge har lavet, og det eneste jeg får at vide når jeg møder op hos ham er,

du har følsomme tandhalse, og alt muligt andet.

Det undre mig at at han ikke kan indse, det ku jo være det

stykke arbejde han havde udført, ikke var gjort ordentligt.

Den er smuldret en gang hvor han repererede den gratis,

nu er den igen, ved at smuldre væk.

Jeg har lyst til at tage derind og snakke med dem, han har en kolega,

det ku jo være han kunne tage ansvar for denne uansvarlige tandlæge,

da de begge arbejder samme sted.

Hmmm det er et forsøg værd.

Disse smerter er uudholdige, noget må der ske.

Nå vil lige vende tilbage til mine dage, roder lidt med øm hals,

han røget for meget og sovet for lidt.

Eller måske gud er ved at udføre endnu et stykke arbejde,

man ved jo aldrig hvordan han arbejder.

Det var dejligt at få fra hjertet, nogle gange kan

tanker og ting du ikke har håndteret endnu, gøre dig skør,

så det at skrive ned er altid skønt.

 

Håber i alle passer på jer selv om dem i elsker.

 

 

JeanRigét

 
Så kom vi forbi julen og nytåret,
tiden som jeg finder sværest at komme igennem.
 
Godt den ik er så lang:-)
 
tanker til alle.
 
Jean
 
Det står efterhånden klart for mig,
at det både er vildledende og
potentielt farligt, at gå ud fra alle ønsker heling.
 
Sygdom kan fx være en effektiv måde at opnå en
opmærksomhed,
som du ikke kan få på anden måde -
som *fiskestang* kan sygdom således være direkte
indbydende.
 
Sygdom kan også udtrykke det budskab,
at du trænger til forandring i dit liv.
Og da forandringer er et af livets mest
skræmmende aspekter, vil du måske være mere
bange for forandring end for sygdom,
og derfor udvikle et møsnter,
som består i at udskyde og forhale nødvendige forandringer.
 
Er det ikke essensen i ligyldighed??
 
Jean
 
Det at vælge at stole på folk, kan give så store bagslag.
Folk som bruger energi på at fortælle andre hvor dejligt selskab de er,
er gerne det modsatte. Mine mange års erfaringer viser dette.
De alarm klokker jeg hørte ringe, da jeg langsomt lærte dette nye mennneske
at kende, kunne jeg overhør, eller være mig selv tro og sige fra.
Som sagt så mange gange før, er det her fårene skiller sig fra bukkene.
Personen kan respekter og accepter, den anden, 
eller de kan forsøge på at styrer ved at diskutere og finde på.
den som respekter, er den som viser sig fra sin mest menneskelige side.
Den som absolut vil stå fast på sin fejlagtige opførelse, selv efter det ubevidste er blevet gjort bevidst, ja så viser de jo bare de ikke vil sig selv det godt.
 
det er jo bare spild af tid.
 
Brian OG Jane I skal skamme jer !!!!
 
Jeg har endelig fundet mig et rigtigt dejligt job, et job som udfordre, og som interessere mig.
Med 5 uddannelser, og ikke arbejdende indefor et af disse områder, men istedet for reparere og opdatere computere, både stationære og bærbare.
Jeg har de sidste dage skilt min første barbar ad, og jeg fik sgu samlet den igen, OG DEN VIRKEDE.
Skulle du have et ønske om en billig bærbar, eller bare have brug for pc hjælp, så
giv mig et ring 22591993,
eller kig ind i butikken.
 
I forhold til hvad du har råd til,
kan vi bygge netop den pc du ønsker dig og har råd til.
 
Men ring, vi finder ud af noget.
 
Nå jeg skal på job, vi snakkes alle.
 
JR
******************************************
 
 
 
Jeg kunne etisk og moralsk
IKKE blive derinde med denne viden,
og derfor deler jeg den med  jer.!!!
Tjek lige mit nye tv.......
 er det ikke bare for cool,
 jeg er møbelsnedker,
 så jeg skal da have et tv i træ...... c",)

se deres hjemmeside her
 
Hvor er det skønt, jeg har lige købt mig en malaysiansk bordgill i ler..... 120 kr i den grønne hal...... hvor er den altså bare smart, sidder her i haven og mørket har lige lagt sig, og jeg nyder solen som lige er gået ned over hustagene og varmen fra bordgrillen breder sig langsomt..... jeg er meget overrasket over denne lille smarte bordgrill fra de varme lande af.... Jeg får lige taget et billede af den, så kan i se hvad jeg snakker om. Mmmm glæder mig til de varme sommer afterner, hvor man bare ikke kan få nok af at være ude, som jeg har sagt før er haven jo ikke et sted man kun kan være i om dagen, natten er lige så hyggelig, med bål og levende lys og lidt stille musik, også sidde og håbe på man får øje på et stjerneskud, så man kunne ønske lidt...:-)
Lavede engelsk bøf i den her til aften, og bagefter bearnaise sovs i den også(mens kartoflerne kogte derud af på komfuret)..... den fungere bare. Ved madlavning anbefales brug af kul og ikke træ, det giver højere temparatur.
Meeeeeeeeeeeen hvor er jeg dog glad for den, også kan den vaskes op i vasken, så den er ren hver gang. Jeg sidder her i haven klokken er 23 og grillen er stadig varm efter madlavning........ det er ligesom at have en lille radiator i haven, på terassen...c",)
Godt forår til jer alle.
****************************
 
It´s so nice I just bought my self this malysian table grill, and im sitting here in my garden with this fire on my table, it´s so nice to sit here see the sun setting over the roof tops, feel the warmth from the fire and just relaxing. It´s so nice with this garden to my appartment, you can be in the graden even in night...... it´s so nice, just sit here and hope for at shooting star.
happy spring all:-)
I made (english beef) called here in DK, in it tonight
and souce in it to, while the patotoes was boiling away
on the stowe...It just works.
Don´t use wood for cooking, it will never get the right
temparatur, im sitting here in the garden 11 Pm hour danish
time and the grill is still warm after cooking 7 Pm,
it´s like having a heater on the terasse.
 
happy spring all.
JR
 
 
I en verden af fortvivelse og ensomhed,
mødes 2 mennesker.
hver især er de begge ramt af tidligere oplevelser og nederlag.
Troen på at det som føles godt og dejligt,
findes når man giver folk en chanse,
bliver mindre og mindre.
 
Bare det at sige sin mening er i disse dage,
er nærved næsten tabu gjort bare
man tænker tanken,
for MAN må jo endelig ikke blande sig....c",)
 
Hvorfor ikke stoppe denne selvbedrag og finde ud af ,
når folk blander sig er det fordi de ikke er ligeglade.
 
Hvad er at foretrække, ligyldighed/overfladiskhed eller interesse/ægthed.??
 
Jeg ved godt hvad jeg foretrækker,
og lever jeg efter meget simple humane regler,
gør det mit liv smukkere og mere indholdsrigt,
og ikke mindst 10 gange mere fredfyldt.
Jeg Lyver ikke !!! - ej heller over for mig selv.
 
Spørg spejlet hvordan du har det med dig??
 
Jeg stjæler ikke !!!!
Jeg behandler folk med samme respekt
som jeg selv ønsker andre skal vise mig !!!!
Jeg spilder ikke folks tid,
ved at fralægge ansvar, hverken for ord eller handlinger.
 
Tillid er jo noget der skabes,
ved at det man siger og det man gør hænger sammen,
hvis det ikke gør det, er det jo man både spilder ens egen tid
men også de andres, også er det jeg siger ,
spørg dig selv og det er respektfuld og empatisk komunikation måde??
 
T-Shirten som er i omløb, hvorpå der er trykt;
DU FÅR RESPEKT VED AT VISE DET......!!!,
var en jeg i sin tid gav til folk jeg mødte,
bare fordi jeg syntes de trængte til en.......
Måske man skulle give flere ud....
Peace out all...c",)
 
JR
 
 
I år 2000 mødte jeg pigen Pernille Breinhild, hun blev hurtig gravid 4 mdr og sagde ordret til mig ** Tak fordi du gjorde mig gravid, jeg sku bare bruge dine gener**, og ud røg jeg. 10 år senere efter mange håbløse tiltag og forsøg på at se min datter Laura er mislykket, selv billeder har jeg ikke kunnet få(skammeligt).
ja så fandt jeg min datter på nettet, skrev til hendes mor(Laura Breinhild) og bad om billeder, og sendte en hilsen til hende. Hun skrev følgende tilbage igen:** Hej Jean. Jo, jeg kan godt sende dig nogle billeder af Laura. Jeg kigger dem lige igennem og så sender jeg et par stykker.Landet ligger sådan, at Laura har boet sammen med min kæreste og jeg siden hun var 3 år, og betragter selvfølgelig ham som sin far nu. Men jeg har altid været ærlig overfor Laura. Hun ved godt at han ikke er hendes biologiske far, og hendes biologiske far hedder Jean. Jeg sender billederne i løbet af ugen. Pernille Breinhild **
Jeg skrev en lille hilsen til min datter Laura, da hun havde en profil herinde.( hvem putter sin 9 årrig datter på facebook)?? Meget kort tid efter kunne jeg ikke se Laura´s profil mere og ej heller billederne. Jeg fik da dette billede.
Nu håber jeg så at Pernille Breinhild (hendes facebook profil) for jer som ikke har facebook profil kan i se et screendump af hendes profil her.holder ord og sender mig nogle billeder af MIN datter. Jeg syntes sgu det er hårdt at finde hende og håbe på kontakt, også ødelægger Pernille ALT igen. Gad vide hvor gammel hun når at blive før hun finder ud af hvem hendes rigtige far er og selv tage beslutningen om hun vil se mig??? Jeg forstår det simpelthen ikke, det er billeder jeg har spurgt til i 9 år og jeg har kun dette billede jeg fandt her på facebook for 2 dage siden.
 
Hvor har du dog det røde hår fra?????? c",)
 
 
JR
 
Efter en omgang Lungebetændelse for 1. gang, har jeg indset , at min levevej er skyld i dette sammenbrud, da dette gik op for mig brød jeg sammen og tårene flød. Jeg må og skal tage skeen i den anden hånd .Det føles og syntes bare så svært uden netværk og støtte, tror jeg ikke mange ville kunne overleve hvis du kun havde sig selv i sit liv. tænk på det.
Der er forskel på følelsen ensomhed også tilstanden ensom, den ene er en følelse og den anden er en tilstand, og jeg føler mig ikke ensom, men min tilstand/mit liv er ensomt.
Jeg er begyndt at gå til fyseterapeut, træner derovre et par gange om ugen, også er jeg blevet meget bedre venner med min Wii, det at træne med de mange wii fit programmer eller andre sports spil, der findes enda yoga til wii, er en spænnende og sjov måde at få sig rørt på.
1 liter smoutie hver morgen og ellers varm mad hver aften. Min vægt i skrivende stund er 63 kilo, jeg har aldrig vejet så lidt, så jeg må bare igang med at spise oftere og mere. For sundt har jeg altid spist, jeg må bare erfare når jeg er så tynd får jeg disse (fasetleds udskridninger), som gør mig total umobil, og jeg render rundt og støtter mig til alt af smerter indtil jeg bliver sat på plads igen af min fysetarapeut. jeg har altid døjet med (fasetleds udskridninger) hele mit liv, men må indrømme de forkommer oftere og oftere og er mere smertefulde og længervarende, her efter jeg har tabt mig så meget. Så den med du er hvad du spiser passer godt, eller i mit sted, jeg er, hvad jeg ikke spiser...:-)

Selverkendelse og det at finde motivation til at udføre noget fordi du ikke kan li dig selv efter du har indset dette, ja så finder du ikke større motivation, og det bedste af det hele, du kan altid regne med du er der for dig selv. Kan give et eksempel fra mit eget liv, jeg har hele mit liv stjålet i butikken når jeg var ude for at handle, jeg stoppede altid en nescaffe i den ene lomme og en ost i den anden og sagde til mig selv, de høje priser gør mig intet for jeg får jo altid 100 kr rabat. En dag for mange år siden stod jeg der med min ost og kaffe i hånden og kom til at spørge mig selv, hvordan jeg ville have det med at blive opdaget af personale i butikken og politiet kom? Det var jeg ligeglad med, så spurgte jeg mig selv, hvordan jeg ville have det med at folk så, jeg stjal, det var jeg også ligeglad med, så spurgte jeg mig selv det bedste spørgsmål, jeg nogen sinde har spurgt mig selv om:
HVORDAN HAR DU DET JEAN, DET MED AT DU JEAN STJÆLER, ELSKER DU DIG SELV NÅR DU OPFØRE DIG SÅDAN???????? KAN DU FORVENTE AT FOLK VIL RESPEKTER MIG OG ELSKE MIG NÅR JEG VISER DEN LIGYLDIGHED???
Jeg tabte tingene på gulvet og gik hjem og græd i flere timer for der gik det op for mig, jeg selv skaber de fleste problemer jeg har, og den erkendelse har jeg brugt på mange områder af mit liv, hvor det at være sig selv tro, gjorde man ikke ku snyde sig selv mere. Jeg indså jeg er lige så dum som de handlinger jeg foretog, og jeg har taget karma til mig 100%, for jeg ved jeg får det jeg giver, og vil jeg have folk viser mig respekt, må jeg jo give dem samme behandling.
Hvis jeg møder folk som enten ubevidst eller bevidst, bruger folk til at hæve deres eget selvværd på, så kan jeg ikke lade være med at sige fra, for det føles ikke fedt, håber snart folk indser dette. For ved at indse dette kan vi gøre denne usynlige sygdom mere synlig, for derved nemmere at kunne arbejde med den.
EN FJENDE SOM ER SKJULT ER SVÆR AT KÆMPE IMOD!!!!!

nå lidt tanker fra mig.
JR
 
Søndage hvor jeg dog elsker dem, man møder så mange smilende mennesker, istedet for folk som har så travlt med at komme på arbejdet. De er så men også sjove at studere, men det er mere givende at sende smil afsted når de bliver gengældt, det er som om folk bruger denne dag til at booste sig selv, ku det ikke være fedt hvis det var sådan , om søndagen kunne man gå ud og opfylde sit indre bekræftigelsesbehov, ved at møde mennesker som var ude på samme jagt, griner, sidder og får billeder på, hvor kunne det være givende og et spænnende forsøg.
Kan huske de for nogle år siden havde sat topløse kvinder ude i vejkanten for at få folk til at sænke farten men, det gav det modsatte resultat, folk stoppede op helt og studere bryster, hvem ville ikke gøre det, man er vel mand.
De stod bare der og hoppede med deres 50 km skilt, se selv her. total griner forsøg, hør selv hvad politi direktøren (Bent Kock Hansen) siger.
 
Jeg sidder her på en lille solbeskinnede plet ude i det blå, har fundet et hot spot (20mb op og ned)tjek din linie her,der er godt nok mange åbne hot spots, folk burde da snart lærer at kryptere deres linie. men ok det er jo bare lige til de får en regning på 20 film som er downloadet fra deres IP.
Jeg sidder og nyder solens varme stråler, jow jow foråret er på vej, det mærkes, og det ses på folk, smilene bliver bredere og snart render vi rundt i næsten ingen ting, det er så skønt.Det gør mig så glad at foråret er på vej, det giver mig mere lyst til at komme ud, naturen forandre sig jo hele tiden, bare lugte og farver, det kan ikke vare længe før jeg skal ind i botanisk have og tage billeder af planter og blomster som går i flor, det er så smukt, se nogle af mine billeder her
 
Nå græsset er stadig våd og jorden er kold, må vist hellere hive teltpløkkerne op og daffe derud af, måske vi ses derude:-)
 
peace out all.
 
JR
 
 

Ja det med at komme sig over en lungebetændelse er ik sjovt
kan jeg hilse og sige, og jeg mangler 2 dage af min penzilin kur.
Det er 1. gang jeg har fået lungebetændelse,
og jeg håber virkelig det er sidste gang også.
For det ik at ku få luft og slim som lukker ens hals
, er nok det væreste jeg har oplevet.
Det hele startede med en nerve som satte sig
i klemme,og jeg kunne intet fra fredag til mandag.
Men så kom på brixen hos fyssen. Jeg blev brækket på kryds og tværs
og jeg kunne pludselig hoste igen, efter 3 dage med smerter og muligheden for at hoste var der ikke pga smerterne.
Det har så resulterede i at der har sat sig noget(på lungerne),
som har udviklet sig til en lungebetændelse,
min læge kunne ikke rigtig forstå
hvordan jeg havde fået lungebetændelse, for som han siger
du er jo aldrig syg, du spiser sundt, du motionere, du holder dig igang med fede hobbyer og interesser, du keder dig aldrig, men da jeg forklarede ham om min Diskusprolaps/nerve som havde sat sig i klemme( ved et host),
så forstod han pludselig.
jeg skulle i fakta på 3 dag på penzilinen, men kom kun
10 meter uden for mit hjem og måtte stoppe for jeg kunne ikke få
vejret, og jeg opgav. jeg blev så forskrækket over jeg ingen
kondi havde overhovedet, og jeg måtte indse at det hed
blive i sengen eller ihvertfald indendøre de næste par dage.
Så her har jeg siddet den sidste uge
og er først lige begyndt at komme ovenpå igen.

Jeg var på vej i Fakta og så disse 4 piger kom imod mig
de har været omkring de 10-12 år,
de 3 af dem havde vinter tøj på og halstørklæde på,
men den sidste pige kom i jogging bukser en tynd trøje og intet andet, hun frøs tydeligvis, jeg gik hen til hende,
lagde en hånd på skulderen af hende
og sagde; pænt til hende om hun ikke skulle tage en jakke på??
det er jo stadig vinterkoldt, og så gik jeg ind i fakta for at handle.
Da jeg kom ud af fakta stod de der stadig alle 4 piger,
de snakkede om jeg havde blandet mig og hvad faen det var for noget,
jeg gik hen til dem igen, og tiltalte denne frysende pige
igen, og sagde denne gang til hende;
sku du ikke gå hjem og tage en jakke på,
du ligner en der virkelig fryser og du ku jo nemt gå hen og blive syg.
Og grunden til jeg blander mig er omsorg,
jeg syntes det er ok at sige til folk feks. de har for lidt tøj på,
og hvis de tre der står omkring dig var dine veninder,
ville de have stillet dig samme spørgsmål,
eller bedt dig gå hjem og tage en jakke på.
Jeg mener vi blander os for lidt og det er jo netop derfor
vi fremelsker alle de tabuemner som ødelægger vores samfund så meget.
Jeg er ikke tilhænger af at vi lader stå til,
og det at man ikke tør sige noget,
er jo netop fordi, at denne forkerte opfattelse af;
hvad det vil sige at blande sig og hvad det vil sige at vise omsorg.
bare tag mit sidste eksempel, og tro mig jeg vil komme med mange flere eksempler, som underbygger min påstand.
Jeg vil bare ruske lidt op i folk og sige
VI ER DANSKERE OG VI ELSKER AT SNAKKE SAMMEN
OG FINDE DEMOKRATISKE LØSNINGER....
eller det gjorde vi engang.
Giv mig danmark tilbage!!!!!!
Vi ses
JR

stor forårs hilsen til alle

Har lagt syg i snart 14 dage og ligger nu med lungebetændelse.

kommer stærkt tilbage snart.

super skønt forår allesammen

JR

YOO ALL
I disse dage slåsser jeg med mange smerter i ryggen, og fysterapeut er nødvendig.
Jeg hader at det er så svært at tage på, men maden er jo det nemmeste sted at sparer, og det at spise alene sytens jeg er ret kedeligt, så det ender altid med rugbrød eller let mad. For mig er det at spise go mad en social ting, og jeg nyder det mere hvis jeg spiser sammen med nogen.Jeg elsker at lave mad og experimentere meget.
Må da indrømme go dansk mad med brun sovs, er altid at foretrække.
Tænker tit på man skulle åbne et sted hvor folk er velkommen til at komme med deres mad( fra forskellige kulture) også lave det ved deres eget køkken og tilhørende spisebord. der ku være 25 køkkener i samme store rum, og alle ryder op efter sig selv.
Denne ide har jeg tænkt over i mange år, da jeg tror vi er mange som er nysgerrig efter hvordan maden smager og laves i de forskellige lande, og hvem kan lave det bedre end en indfødt.
Danmark er jo et muitikulturelt samfund.
Kan se det for mig, det syder af blandede kulture, og blandingen af dufte og latter vil sprede så meget varme i folks sind at de vil gå hjem med et smil på læben.

Har du mange penge og mangler en god ide, så tøv ikke med at kontakte mig, for jeg har flere unikke ide´r, som ville kunne skabe et liv med indkomst.
Grunden til mine unikke ide´r ikke er ude/opfundet endnu, er det kræver kapital at komme igang, så jeg har holdt mine ide´r for mig selv og ikke fortalt nogen om dem.
Det at tjene gode penge på en ærlig og reel måde, gøres ved at finde denne unikke hylde i tilværelsen (som ik er besat). finde det produkt som alle savner men de ved det ikke for de har ikke set det. se det er der da fremtid i:-)

Jeg bruger mange timer på min hjemmeisde, både fordi jeg nyder meget at dele erfaringer,oplevelser, når man som jeg har udannet sig flere udannelser og har mange erfaringer, så er det rart at kunne dele dem med folk, som gerne vil undgå samme fejl:-)
Jeg ønsker mig en tilværelse hvor det er ok at sige fra, og det bliver kun respekteret mere, og det at stå til ansvar for både ord og handlinger, ja så er vi langt, og det ku være sjovt igen at gå på gaden og hilse på folk.

Sidder og ser dette program hvor man kan vide en oprydning på godaften DK...... kunne ik lade være med at grine for jeg har selv skrevet dette hjælpe dokument:

19 min rengøring hver dag holder hjemmet rent!!!!!!.............. af Jean Rigét


Tanken om rengøring kan vise sig at være betydeligt mere tidsslugende end rent faktisk at få det gjort.
Jeg har lavet en check-liste, så man ved selvsyn kan se, at et skinnende rent hjem kun kræver 19 minutters indsats om dagen.

Her er listen til et rent hjem og sjælefred:

Køkkenet, 4 1/2 minut:

Begynd med vasken. Den skal holdes skinnende og fri for snavset service som en køkkenets milepæl for god hygiegne og orden, foruden at den inspirerer til både at tømme opvaskemaskinen med det samme og til at holde bordet, køleskabsdøren og komfuret rent.

Altså:

Gør vasken ren efter at tingene er kommet i opvaskemaskinen (30 sekunder)

Tør komfuret af (1 minut)

Tør kokkenbordet af (1 minut)

Tør gulvet over eller støvsug det (2 minutter)

Badeværelset, 2 minutter om dagen:

Rengøring af håndvasken bør være lige så stor en selvfølge som at vaske hænder. Men gå videre. Få mest muligt ud af den fugtige klud ved at bruge den til at gøre kanterne rent på badekaret og til sidst toilettet, inden du smider den ud.

Altså:

Gør håndvasken rent (30 sekunder)

Gør toiletkummen rent med toiletbørsten (15 sekunder)

Tør spejlet og vandhanerne af (15 sekunder)

Tør dørene til brusenichen af (30 sekunder)

Spray hele brusekabinen med antikalkspray efter hver gang, den har været brugt. (15 sekunder)

Soveværelset tager alt i alt 6 1/2 minut.

Red sengen før eller efter styrtebadet. En redt seng virker inspirerende til at få ryddet op i alt andet med det samme. Og selv om glatte lagner og rystede puder ikke står højt på listen over, hvad der er vigtigt, inden man farer ud af døren til atbejde, lønner det sig, når man ved dagens slutning kan glide ned i glatte lagner.

Altså:

Red sengen: (2 minutter)

Hæng tøjet på plads og læg smykker tilbage i smykkeskrinet (4 minutter)

Ryd op på natbordet (30 sekunder).

Dagligstuen tager 6 minutter om dagen.

Begynd med sofaen - når den er rodet ser alt andet også rodet ud. Når du først har rystet puderne og lagt tæppet sammen er du gopdt på vej. Læg en CD på og efter det tredje nummer er du færdig med at støve det hele af.

Altså:

Støvsug krummer og nullermænd med en håndholdt støvsuger. (1 minut)

Ryst puderne og fold tæppet (2 minutter)

Tør borplader og skabsdøre af (1 minut)

Læg bøger og blade på plads, smid aviser ud, arranger coffee tablebooks

og læg CDer på plads (2 minutter)

Sådan holder du hjemmet rent NEMT

Pas på jer selv derude.
JR

Hejsa derude
Det er ikke sådan når man pludselig falder over noget spænnende på internettet, eller kommer til at se en film, og pludselig er klokken 2.30 om natten, tiden går hurtigt når man beskæftigere sig med noget som interessere en.
Den vinter holder godt fast i os, personligt nyder jeg den, men det er jo heller ikke så svært når man ikke skal op og ud i trafikken hver dag. Men må nu indrømme jeg savner solen og varmen, og ikke mindst alle de grønne farver, og duften af forår.
Det at komme i botanisk have som er et af mine favorit steder i KBH, er ikke så spænnende her om vinteren, der sker ligesom intet derinde:-)
Jeg går og sparer op til en HD webcam, så jeg kan komme til at streame fra mit værksted igen, og kvaliteten vil så være så man kan se hvad jeg laver. Jeg har optaget flere optagelser (SE DEM HER), men må indse, at efter flere har skrevet til mig, optagelserne er for sløret så et almindelig webcam er ikke nok til mit behov:-)
Mit mål er at være online LIVE MED WEB OG AUDIO, for derved at lade folk se hvad en møbelsnedker/designer laver ved sin høvlebænk, og hvordan forskellige arbejdsprocesser foregår. Der er mulighed for at snakke med mig, stille sprg, mens jeg arbejder ( hvis jeg har mulighed for at svarer ).
Måske du kan lærer mig noget eller omvendt.
Af kritik vokser vores selvværd, vel og mærket vi sluger kamelen,
og man bliver kun bedre til sit arbejde.
Hvis ikke så får vi det bare værre og værre

Mandag22feb2010

Hejsa
Jeg vil herinde skrive lidt fra hjertet af, hvad der rører sig i mit sind og hjerne idag. Jeg vil åbne op for muligheden for den/dem som kunne tænke sig, at ville lærer mig at kende,
ja så kan de jo lurer lidt her i min:
dagligdag-hvad jeg laver-og hvordan jeg har det.

Det at sige når man mødes, (hejsa, hvordan går det; det siger vi alle, men der er desværre ikke så mange som har tiden til at egentlig hører hvordan det går) i tilfældet af at personen nu har det skidt og har brug for at snakke lidt.Jeg hilste på 100 tilfældige mennesker, og sagde hej med et smil på læben, og spurgte ind til hvordan de havde det, og ventede afventende og aktivt lyttende, alle sagde de havde det fint, da de så spørger mig hvordan går det dig, så fortæller jeg dem, mens jeg tager fat i deres hånd med begge hænder, og kigger dem i øjnene;
jeg har det lidt skidt og kunne godt bruge en snak, har du tid??

Alle vendte rundt og havde hverken tid eller lyst, til at hører svaret.
Der var den ene som havde tid og jeg forklarede ham, at dette egentlig var et forsøg på at bevise en påstand, han grinte og sagde han ville gøre det samme.
Jeg kender flere som har vendt tilbage og givet mig ret i den overfladiskhed som rumstere i dagligdagen, og om vi ikke bare skulle gøre det ubevidste , bevidst.
Det er hermed gjort:-)
KIG HER HVIS DU HAR GLEMT DET

Dette er bare et eksempel af mange jeg oplever i dagligdagen, har folk nok i sig selv, alle har de skyklapper på?? Hvor er gensidig respekt og interesse henne??
Må jo bare erkende: selvom jeg er dette retskafne menneske som godt ved, gode ting sker for dem som fortjener det, mener jeg tror på Karma, og det at håbe på samme interesse/respekt som man selv viser, ja det oplever jeg ikke. I min verden er tillid noget som optjenes ved at man gør det man siger, for derved at opbygge troen på denne person.Når det man siger og det man gør ikke hænger sammen, er man jo bare fuld af lort og spilder både ens egen og andres tid. Det er jo ikke konstruktivt.
Det fede ved at sidde og skrive ens tanker ned, er at de ikke fylder inde i ens hoved mere efter de er skrevet ned. så er der plads til nye informationer, og der skal ikke bruges energi på at hele tiden at skulle repetere gammel viden.Og kan jo altid vende tilbage til disse ord, når jeg vil, bare der er internet.

Jeg vil lige for en god ordens skyld smide en stor tak til MONO.NET , det har været en øjenåbner at lave min egen hjemmeside, og opsætningen herinde er så nem at gå til så selv en som mig der ikke ved hvad HTML var og hvordan man laver hjemmesider overhovedet, så har jeg da fået denne side godt op at kører, og jeg bruger den meget, og har lige rundet de 10.000 besøgende. tak til alle mine besøgende.

Nå jeg er ude for nu.

JR
Contact informationer ; mail; jeanriget@gmail.com - mobil: +45-22591993
Create your own website with mono.net