Change language here :

Micro udtryk
Micro udtryk
Her er nogle hjemmesider som du måske
kunne finde interessant hvis du interessere dig for micro udtryk.

http://videnskab.dk/krop-sundhed/lognens-ansigt
 

http://www.paulekman.com/paul-ekman/
 

  

Bedrag  læses i ansigtet og krops sproget på dem du snakker med, eller når du overvære en samtale. Micro udtrykkene i ansigtet og i kroppen, lyver aldrig og er meget tydelige for dem som ved hvad de skal kigge efter. Jeg stoler 100 % på micro udtrykkene, og ikke på ordene som kommer ud af folks mund, for de er sjældent ærlige, og det kan skyldes flere ting, selvbedrag, benægtelse, ingen samvittighed, eller ren og skær sygdom, så som medafhængighed, eller afhængighed. Folk uden samvittighed er de farligste for de kan gøre det samme igen og igen, uden at angre. Skulle du have lyst til at lærer de egenskaber jeg har, så er det et godt sted at starte her. 

Ekman mener at når en følelse skjules, kan den virkelige emotion manifestere sig som et såkaldt mikroudtryk. Det betyder et kortvarigt men fuldstændigt ansigtsudtryk som er i modstrid med det personen ellers udtrykker, og som efter definitionen forsvinder indenfor 1/25 til 1/5 af et sekund.Han mener sådanne mikroudtryk er universelle, og at de er specifikke for følelsen - således at mikroudtryk for vrede og glæde er forskellige. Argumentationen går ud på at træning kan hjælpe folk til at identificere disse mikroudtryk, og dermed gøre dem bedre i stand til at afsløre løgnere.

Kilde
 

 Læs om micro udtryk, Lær at læse dem ! 
læs om Poul Ekman arbejde indenfor micro udtryk, og hvis du vil have hurtige resulter så tag nogle af hans prøver/tests på han hjemmeside.

Se serien *Lie to me* her

Contact informationer ; mail; jeanriget@gmail.com - mobil: +45-22591993
Create your own website with mono.net