Sjæle der lider, jeg høre jeres skrig når i snakker til mig .

Dette er til alle mennesker.
Når jeg Jean taler med folk, har jeg lige indset det er deres sjæls skrig jeg hører, det er deres smerte jeg føler gennem deres ord og ordforråd. Og det er lige, hvad jeg reagere på, og ikke de ord, der kommer ud af munden på dem. Måske er det derfor folk som det går den guddommelige vej igennem livet, høre mig straks, og der er gensidig respekt og interesse straks, og når folk, som absolut ikke går den guddommelige vej, bare ikke høre, hvad jeg siger, men tage det som et angreb på dem personligt, går det helt galt. Jeg prøver at fortælle dem, at det, jeg siger, er sandt, og hvis det gør så ondt, det er nok bare fordi det er sandt, jeg er ikke ude på at skade dem.
Det er at tage ansvar for egne handlinger og ord, er ikke noget, der er normalt i disse dage, så når folk som mig, der elsker sandheden, og har etik og morale i fokus, og læser folk som en åben bog, så det kan være MEGET svært at tage en debat efter den anden, som dybest set handler om at være bange for Gud og hvad YHVH kan gøre for dig, og det eneste, jeg hører er alle de problemer, de skaber for sig selv, der kommer af fritagelsen for at tage ansvar 100% for dem selv. Lær at leve i de 7 gudommelige sandheder. Jo mere jeg lyser op i verden med mine ord og indsigter, jo mere ydmyg jeg er i min tilgang til livet, jo mere uselvisk arbejde, jeg gør, Jo mere jeg vil hjælpe andre til at indse sandheden, Jo mere vil jeg tiltrække djævelens/det mørkes hjælpere.
Hvem er så djævelens hjælpere; ser du, det er ret simpelt, det er alle dem, der ikke gå på den guddommelige sti i livet. Det kan være mennesker, der er uvidende om deres destruktive adfærd / livsstil, det kan være folk i benægtelse om, hvad det kan og skal ændre for at blive rask/heale, og ikke give det de hader ved sig selv mest, til deres børn.
Vi har alle brug for at vågne op og føle Guds kærlighed og omsorg, men det starter, når du giver dit behov for at styrer dit liv, og din vilje over til Gud. Din vilje ske, ikke min. Giv slip og lad Gud! De har alle én ting til fælles, at de ville SÅ gerne have det vi andre har, de vil gerne have det som gør vi smiler så smukt og inderligt og helhjertet i alt hvad vi gør, men det vil de aldrig opnå, da det opnås ved ydmyghed, selverkendelse, arbejde ved at være en stærk og sjælfuld person åndeligt, psykisk, mentalt og fysisk.
Find tilgivelse frem, så du kan tilbagekalde al den energi du har tilbage i denne bæren nag til nogen. Så du får energien tilbage til nu, og du vil stå stærkere end nogensinde.
Dette er så vigtigt for at tage første skridt !!!
Lev disse 7 hellige sandheder: Alle er en. Ære hinanden. Ære én selv. kærlighed er guddommelig power. Overgiv personlige vilje til den guddommelige Power. Søg kun sandheden. Lev i nuét.
Du kan finde lykken, selv lyksalighed. Jeg sender alle en stor potion af visdom og indsigt, jeg håber du bruger det. Du er velkommen til at kontakte mig for vejledning !! Jeg taler kun sandheden, og hvis nogen spørger mig Hvem er du ??? Jeg vil besvare dette:
Ani hu Sandhed og . Det er ikke for mig at sige, hvem jeg er. Jeg arbejder for ånden, og en, der tror på mig, vil fortælle dig, hvem jeg er. Ani hu . Mine handlinger og mit indlæg her på Fb og andre medier, vil vise dokumentation for hvem jeg er, og jeg vil fortsætte, og ingen, eller intet kan stoppe mig. Jeg vil kun have folk, til at finde kærligheden i dem selv, så de vil og kan, stoppe frygten, og starte livet i kærlighed og omsorgsfuldhed. For først dem selv, så sine kære ! Med gensidig respekt, interesse,morale og etik. Vi er nødt til at vide at vi er alle forbundet, og jo før vi indser dette, jo før vil tingene starte på at ændre sig!
Hvad du tror vil være sandheden er det jeg fortæller dig. Med Gud´s nåde, jeg taler sandheden, og vil gøre det for evigt ! Amen
Husk der er konsekvens ved alle handlinger.
Kærlighed, lys og forståelse for alle gratis.
Hemmeligheden til evig lykke.

Jeg lever mit liv i kontemplation hver dag. I taknemmelighed, som fører til lyksalighed, som kommer af at invitere guds synkronisitet ind, frem for at benægte dens eksistens. Jeg søger svar i det mystiske frem frem for det normale. Jeg tror mere på det jeg ikke kan se, end det jeg kan se. Jeg lader guds vilje ske, ikke min. Har overgivet MIG. Jeg be'r gud om at lade 3o gaver komme til menneske Heden, igennem mig, hver dag. Jeg be'r enda for jeg ikke må se gaverne, og ej heller have brug for TAK, eller bekræftelse. Lever i nuet. For det er KUN der, det guddommelige sker. Du finder ikke det guddommelige i det planlagte, men i synkronisiteten af guds nåde, som tilstrømmer dig. Når du lever et liv 100 % troværdig overfor både din krop, sjæl og ånd. I det ydmyge liv vil vi blive vist gaver, vi ikke engang kan forestille os.
Lys, kærlighed og forståelse til os alle gratis.
Jean Riget 
 
Contact informationer ; mail; jeanriget@gmail.com - mobil: +45-22591993
Create your own website with mono.net