Hvad har musik at gøre med healing, jo det skal jeg fortælle dig.
Jeg er musiker, og har altid kun haft behov for disse akkorder ( C-D-E-F-G-A-H/B ), disse akkorder har givet mig det som jeg har brug for igennem mine sange og mine melodier. Og uden at vide det har jeg healet mig selv igennem min musik. Dette er sket både igennem tonerne, også selvfølgelig mine tekster. Forstår pludselig hvorfor Kim Larsen er så populær, han bruger jo disse accorder lige så meget.I dag er det så gået op for mig at hvert vort charkra har en tone tilknyttet, og det vil jeg forklare lidt nærmere om her i dette oplæg.
Tonen C, Rod Chakra, Rød, 1 chakra
Rodschakraen er sædet for skabelsens essens, din vitale kraft, dit formål og essensen af hvem du er, din væsentlige natur. Når rodchakraen er åben, oplever du en følelse af rolig selvtillid, sammen med energien i din kreative vitalkraft, der bevæger sig gennem hele sindet og kroppen. Når rodchakraen er blokeret eller bundet af dine følelser, minder og ønsker, oplever du ofte følelser af selvtillid og mangel på formål sammen med den endeløse liste over spørgsmål vedrørende "Hvem er jeg?" Og "Hvad er mit formål i livet? ", så du føler dig tom og ikke til stede, ikke jord forbundet. At lære at blive jord forbundet og være i kroppen er et meget vigtigt første skridt i at gøre arbejdet med at frembringe det essentielle selv og opleve strømmen af din kreative vitalitet. Åbning af rodchakraen er det første skridt på denne rejse.
Tonen D, det 2 chakra, Orange
Den anden chakra er sædet for essensen af forhold, dualitet og begyndelsen af selvbevidsthed. Når det 2 chakra er åben og ublokeret af dine følelser, minder og ønsker, oplever du en dyb følelse af selvbevidsthed, en følelse af at vide, hvem du er, at være til stede i dig selv og for dig selv. Når dette center er blokeret, kan du opleve fornemmelser for adskillelse både inden for dig selv og fra dine nærmeste familiemedlemmer. Du føler dig afbrudt, ikke i et forhold, agiteret og alene. Du er ikke til stede. At lære at være til stede og at byde dit forhold til dig selv og andre er det næste skridt i at skabe de betingelser, der tillader det essentielle selv at komme frem. Åbning af den anden chakra er et vigtigt skridt på denne rejse.
Tonen E, den 3 chakra, gul
Den tredje chakra er sædet for modtagelsens essensen, forening og centrering, aspekter af det essentielle selv, der er dybt bemyndiget af din evne til at vælge. Når det 3 chakra er åbent og fritflydende, vil du opleve en følelse af at være centreret og en dyb viden om hvem og hvor du virkelig er. En følelse af tillid til ro følger ofte disse følelser. Når det 3 chakra er blokeret og bundet, kan du opleve åndenød og en tendens til panikanfald og følelser af angst. Du kan blive konfronteret med manglende evne til at definere din position inden for eller forhold til den eksterne verden og kan opleve kronisk utilfredshed med detaljerne i dit liv. At lære at give slip på disse forudsigelser er det næste skridt i at skabe de betingelser, der gør det muligt for det essentielle selv at komme frem. Ved at lade dig slippe af med disse ønsker og de forudforestillinger og forventninger, der ledsager dem, begynder du arbejdet med at åbne det 3 chakra.
Tonen F, 4 Chakra, Grøn
Hjertets chakra er sædet for essensen af ​​sammenkobling, transformation og skønheden af ​​ubetinget kærlighed, aspekter af vores essentielle selv og dets rene hjerte. Det åbnede og frit flydende hjertechakra resonerer med energien i denne transformation. Udfoldet i hjertet selv, udfører dette center naturligvis funktionen at give og modtage, give og modtage, alt i én bevægelse, alt sammen på samme tid, ikke at tage noget, men at give og opretholde livet. Når hjertet chakra er blokeret, er følelser af ensomhed og tristhed til stede; På et dybere niveau er der følelser til stede, der forstyrrer oplevelsen af ​​ubetinget kærlighed, forståelsen af ​​helhed og arten af ​​sammenhørrighed. At lære at være til stede med vores følelser og overskride vores besiddende krævende natur synes at være en uendelig historie, der er født af vores manglende evne til blot at acceptere alt for hvad de er, og for at stoppe med at forsøge at få dem til det, vi vil have dem til at være . Åbning af hjertet skaber mulighed for at overskride dette gamle menneskelige mønster og at omfavne skønheden i at give og modtage.
Tonen G, den 5 chakra, mørkeblå
Den femte chakra er sædet for essensen af ​​udtryk, kommunikation og tale den universelle sandhed, aspekter af det essentielle selv, der er dybt bemyndiget af harmoniseringen af ​​disse energier i hjertekakraen. Når den femte chakra er åben og fritflydende, bliver din evne til at udtrykke essensen af, hvem du virkelig er mulig. Det essentielle selv føler sig endelig anerkendt, valideret og modtaget - du føler dig godt tilpas med, hvem du er, og dit udtryk afspejler dette. Når den femte chakra er blokeret, er problemer som følge af lavt selvværd og manglende evne til at udtrykke sig selv klart, til stede. "Tilbageholdelse" af sandheden og en manglende evne til at frembringe i tale de kvaliteter, der blev åbenbaret i hjertets omdannelse, er også et gennemgribende spørgsmål. Åbning af den femte chakra opmuntrer til udtryk for det næste skridt i at opfylde dit formål - være til stede med det, som dit essentielle selv tror, ​​mener og føler og udvikle evnen til at tale fra dette sted for enhed og sandhed.
Tonen A, 6 Chakra, Lyserød
Den 6 chakra er sædet for essensen af ​​klarhed, åbenhed og evne at se sandheden. Det er ikke tilfældigt, at dette center er placeret i panden, i "stedet mellem øjnene". Det 6 center er faktisk den mest berømte af alle chakraer - det tredje øje. Når den 6 chakra er åben og fritflydende, oplever du en klarhed og slipper de dømmende holdninger, der producerer tvivl, frygt og vrede. Vurdering født af evnen til at se tingene som de i virkeligheden er, skræddersyer din livsudsigt. Når den sjette chakra er blokeret, oplever du ofte følelser af vrede, tvivl og frygt. Domsforestillinger eller dogmatiske holdninger er sædvanligvis til stede, sindstilstande, der generelt fører til manglende evne til at indgå forpligtelser. Behovet for afklaring og beroligelse er meget til stede, når dette center er blokeret. At arbejde for at åbne den sjette chakra vil bringe en forståelse for, hvad det betyder at se klart, uden at forstyrrelser og dommens energier fortolker dit perspektiv og påvirker din tænkning og dermed dine handlinger.
Tonen B/H, den 7 chakra, næsten hvid med lidt lyserød
Den 7 chakra (kronechakra) er sædet for essensen af ​​integration, forening og færdiggørelse. Når kronechakraen åbner og flyder, er oplevelsen dyb. Følelser af færdiggørelse og helhed ankommer sammen med en dyb følelse af opfyldelse, den type behagelig tilfredshed, der kommer, når du er glad og sikker på hvem du er. Når det 7 chakra er blokeret og bundet, kan en følelse af mental agitation/irritation som følge af ikke at kunne "se skoven for bare træer" overvælde dig. Forvirring og tvivl er ofte til stede, der skyldes manglende evne til at fokusere på opgaven. Et åben kronechakra vil give dig en forståelse for, hvordan du integrerer dine forskellige oplevelser og opfattelser ind i en samlet helhed. Du finder dig selv nemt i stand til at fokusere samtidigt på både det hele og dens bestanddele. Og mest af alt skaber arbejdet med at åbne den syvende chakra oplevelsen af ​​enhed og præciserer din forståelse af overgivelse og accept, de sidste skridt mod at blive dit essentielle selv.
Essensen i hver chakra påvirker vores adfærd, vores måde at se verden på, og især hvordan vi gør de valg, vi tager. Tilstedeværelsen af ​​denne indflydelse er, hvorfor vi skal opdage og så omfavne kraften i hvert energicenter. Det er på tide at skabe de betingelser, der vil bringe dit Essentialle frem.
Jeg håber i er blevet lidt klogere på både musik og på chakraerne, ellers er i velkommen til at skrive/ringe til mig.
Kærlighed, lys og forståelse til os alle gratis
Jean Riget
Helbredende berøring/Healing.
Hvad er healing ?

Helbredende berøring er en energibaseret terapi, der udnytter en række praktiske teknikker til at genbalancere en persons energi, der understøtter fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt velvære. Helbredende berøring er en komplementær (eller integreret) energi terapi, der kan bruges i forbindelse med traditionelle terapier. Målet med helbredende berøring er at genoprette harmoni og balance i det menneskelige energisystem ved at skabe et optimalt miljø for at gøre det muligt for kroppens medfødte tendens til helbredelse.
Fordelene ved helbredende berøring er blevet demonstreret i grundig videnskabelig undersøgelse i mere end to årtier. Følgende fordele er dokumenteret i mindst en undersøgelse:
Smertelindring eller nedsat smerte niveau
Acceleration af postoperativ opsving
Symptom lettelse under eller efter kemoterapi
Udvikling eller uddybning af en åndelig forbindelse
Beroligende for dem med demens
Faldet depression
Mindsket angst
Forbedret livskvalitet
Bistand med døende processen (gennem afslapning, fred, accept)
Forbedret humør
Mindsket stress
Forbedret mobilitet efter operationen
Nedsat brug af smertestillende lægemidler postoperativt
Mindskede negative virkninger af traume / kronisk smerte og posttraumatisk stress
Forbedrede symptomer i autoimmune sygdomme
Støtte til tilbagetrækning fra vanedannende stoffer
Immunsystemet bliver styrket og understøttet
 
Hvordan virker Helbredende berørings arbejde?
Udøvere bruger deres hænder med lys eller nærkropsreaktion for at hjælpe med at fjerne, balancere og energisere det menneskelige energisystem og dermed fremme helbredelse for sind, krop og / eller ånd.
Fire grunde mennesker søger energi healing
1. Det virker.
Som millioner af mennesker rundt om i verden har oplevet, kan du finde gavn eller lindring gennem energiheling, selvom konventionel behandling har svigtet eller var mindre effektiv end du ville have. Mange sygdomme og tilstande er ikke helbredt gennem konventionelle metoder, på trods af medicinens bedste indsats.
2. Det giver ikke-invasiv, lav-effektbehandling.
Energi heling involverer ikke invasive eller smertefulde operationer, dyrt købt medicin, der måske eller måske ikke har bivirkninger eller stress og følelsesmæssige udfordringer, der ofte ledsager læge- og hospitalsbesøg.
3. Det påvirker forandring på et dybere niveau end konventionel behandling.
I stedet for at behandle symptomet på en bestemt sygdom, lidelse eller ubehag søger energilægen at finde hovedårsagen til symptomet. Således, når du gennemgår en energi healing, er roden til dit problem reageret direkte, og behandlingen "stikker ofte dybt" eller er langvarig.
En fælles analogi er havearbejde. Hvis du hugger toppen af ​​ukrudtet, vil du få din have til at se godt ud midlertidigt, men ukrudtet vil vokse endnu stærkere. For at slippe af med ukrudt en gang for alle, skal du rykke dem op. Dette er målet om energiheling.
4. Det giver integrerende pleje.
Mange mennesker er overbeviste om, at alle dimensioner af dit væsen skal komme til helbredelsesprocessen for at i sidste ende kunne helbrede. I stedet for blot at tage receptpligtig medicin eller på anden måde passivt deltager i transformationsprocessen, vil disse mennesker includere, krop, sind, følelser og ånd - for at få et ægte integreret svar.
Omfanget af energibehandling.
Energi healing har en bred anvendelse. Det kan behandle næsten enhver fysisk eller følelsesmæssig tilstand eller problem, der kan behandles af konventionel medicin - og mange der ikke er. Uanset om det bruges til hovedpine, astma, søvnløshed, depression eller overgangsalderen, fokuserer energilægning på kerneforstyrrelsen i kroppens energifelt for at skabe lindring fra symptomer og den ultimative genoprettelse af kroppens medfødte helhed.
* Disse oplysninger er ikke beregnet til at erstatte råd fra en kvalificeret sundhedsvæsen/læge.*
 
Kærlighed, lys og forståelse til os alle gratis
Det at skyde med skyld og skam, og de skadelige virkninger det har.
Slogan ( At føle skyld føles mere ædelt end at føle krænkelse, og det kræver mere mod at udtrykke sin krænkelse end sin skyldfølelse. Når man udtrykker sin skyldfølelse, pacificerer man sin modstander, men når man udtrykker sin krænkelse, risikerer man at vække hans fjendskab. )
Både skyld og skam kan føre til depression og fysisk sygdom. Løsningen er at give og modtage tilgivelse.
1. Skam kan spænde fra en følelse af forlegenhed over en nedgørende bemærkning og til en intens oplevelse af at være dybt ydmyget. Vi skammer os over den, vi er. Jeg slog ikke til, og jeg indfriede ikke de forventede krav. Skammen reducerer vores selvfølelse. Jeg kan skamme mig over hvad som helst ved min person, mit udseende, min etniske baggrund eller min manglende kompetence. Oplevelse af skam har både at gøre med min selvvurdering og med, hvad andre mener om mig.
2. Skam er vores følelsesmæssige kompas i det sociale samspil.
Barnet udvikler følelsen af skyld, når det begynder at forstå begrebet ansvar. Ved fire-fem års alderen begynder barnet at udvikle en forståelse for, hvad der er rigtigt og forkert, og barnet udvikler samvittigheden.
3. To slags skam og to slags skyld
Vi må skelne mellem midlertidig/sand skam og falsk skam. Og vedrørende skyld må vi skelne mellem reel skyld og falsk skyldfølelse. Mennesker vægrer sig imod at føle skyld, fordi det ødelægger idealbilledet af os selv. Men den sunde skyldfølelse opstår på baggrund af reel skyld, som man må gøre op med og søge tilgivelse for. Ved at overtage ansvaret for min skyld giver jeg afkald på at ville retfærdiggøre mig selv eller skyde skylden på andre. Det er en betingelse for, at man kan komme videre som menneske. Problemet med skyldfølelsen er, at den kan melde sig med fuld styrke, hvor den ikke har noget at gøre, og at den kan være fraværende, hvor den absolut burde være. Den kan også påføres andre, uden at der er grundlag for det.
4. Mennesker med falsk skam er personer, som tidligt i livet har fået opbygget en negativ selvopfattelse, og som på et dybt plan tror, at de er uduelige og ikke værd at elske. Det lille barn søger moderens blik og en positiv respons. Får man ikke det varme kærlige møde med de nære personer, opstår der en indre tomhed og en følelse af, at man ikke er god nok. I barnets møde med den kolde voksne eller i værste fald den misbrugende voksne vokser falsk skam.
5. Hvis man er præget af falsk skam, kan man ikke umiddelbart tage positive udtalelser til sig fra omgivelserne, idet man ikke stoler på dem: Man er som en ske med hul i. Den bedste behandling for skamfølelse er at anerkende den og fortælle den til en person, man har tillid til. Det kan synes paradoksalt, for det er jo afsløringer, man frygter. Men effekten af at vise skammen frem er oftest positiv. Den bliver lettere at bære. Det er fordi, den anden kan korrigere den skamfuldes selvopfattelse. Både på et kognitivt/intellektuelt plan, men også med følelsesmæssig respons og empati. Selvaccept og værdighed kan frigøre fra den falske skam, som tilgivelse kan fra skylden. Men det er vigtig at have en forståelse af, at dyb falsk skam er en så gennemgribende erfaring, at den som regel ikke er noget, man ved få samtaler kan snakke sig ud af.
6. Skyld og skam er begge rodfæstet i det, som ikke burde være sket.
Skyld er en tilstand af at have gjort noget forkert – juridisk eller etisk. Skyld er en smertefuld følelse af selvbebrejdelse for at have gjort noget, som man ved er umoralsk, forkert, kriminelt eller syndigt. Skam opstår som regel ud fra noget, som en anden person har gjort, noget samfundet gerne betragter som amoralsk, forkert, kriminelt eller syndigt. Skam er et spejlbillede af en overtræders misgerning overfor offeret.
7. Skyld og skam fremkalder forskellige reaktioner hos os. Skam har en tendens til at vække følelser af dyb sorg eller mangel på selvværd.
Skyld producerer en vis mængde vrede, fordi vi føler os fanget i det at blive afsløret eller for at være blevet et offer for vor egen svaghed. Men begge disse følelser kan bevirke, at vi føler os værdiløse, håbløse eller hjælpeløse. Disse følelser kan igen føre til depression, vrede, angst og en række andre skadelige følelser, som sætter en stressreaktion igang.
8. Hvordan lærer vi at føle skam?
Desværre lærer mange mennesker at føle skam allerede i barndommen. Endnu mere trist er det, at de får det indpodet af deres forældre, som gør nar af dem overfor søskende eller jævnaldrende.Seksuel og fysisk mishandling kan føre til, at et barn vokser op med skamfølelse. Indlæringsvanskeligheder som ordblindhed eller ADHD kan få et barn til at føle sig stemplet som dum, langsom eller ude af stand til at lære. Dette er ydmygende for unge mennesker og kan føre til en længere-varende følelse af skam. Desværre tager mange børn skamfølelsen med sig ind i voksentilværelsen. Voksne med stor indvendig skam er ofte bange for intimitet og nærvær med andre, og de tager denne mangel på evne til at forpligte sig med ind i et ægteskab. De forsøger at holde sammen på deres ægteskab, men går fra det ene ægteskab til det andet, fra skilsmisse til skilsmisse. De formår sjældent at se sammenhængen mellem deres egen selvdestruktive adfærd og skammen, som de bærer som en enorm usynlig byrde dybt inde i sig selv. Voksne, som føler skam, oplever ofte en lang række forhold og opbrud eller går fra job til job og ødelægger alle private relationer. De evindelige nederlag bidrager selvklart til at øge følelsen af værdiløshed, uduelighed og smerte. Dybt i deres sjæl føler de sig skamfulde eller uværdige til at blive elsket. Meget ofte udløser dette en alvorlig depression. Skam kan også resultere i stofmisbrug, alkoholisme, spiseforstyrrelser, ludomani og andre tvangshandlinger.
9. Ægte skyldfølelse får vi, når vi har gjort noget, som vi ved, er forkert, og som vi derfor fortryder og er kede af (eller i det mindst fordi vi blev afsløret heri!).
Falsk skyldfølelse opstår, når vi ikke har gjort noget forkert, men fordi vi frivilligt lod os blive involveret i en andens synd eller lovbrud. Falsk skyld påtager sig selv skylden for en anden person. Dette kaldes ”personificering” og er en af de ti typer af negative livsopfattelser, eller kognitiv forvrængning. Når vi taler om ægte skyld, må vi tilgive personen, som har begået uret mod os, bede Gud om tilgivelse, og vi må tilgive os selv for den rolle, som vi eventuelt har haft i sagen. Når vi taler om falsk skyld, må vi indse, at vi ikke har gjort noget forkert, bede Gud hjælpe os til at gå i frihed fra den, som har syndet, og tilgive personen, som har såret os. På den måde kan vi blive fri for den emotionelle byrde.
10. Hjernen reagerer anderledes end hjertet
Som alle skadelige følelser, er en depression som regel en ’hjertesag’. Men desværre lytter de fleste af os ikke til hjertet – kun til hjernen. Hjernen er kroppens slavepisker, og den kender ikke til at holde pauser. Den er bygget til at være i beredskab døgnet rundt. Selv når man sover, arbejder hjernen med at sortere opfattelser og følelser og prøver at få en mening ud af tilværelsen, så man kan reagere rigtigt. Hjernen optræder både beskyttende og aggressivt. Så længe hjernen sidder i førersædet, kan hjertet, som er sjælen og følelsernes hjem, blive mishandlet, såret, udnyttet og til sidst fyldt med sår og smerte. Et hjerte fyldt med smerte er et stresset og ofte et deprimeret hjerte. Når vi fejer det ind under gulvtæppet, som vort hjerte prøver at fortælle os, og vi kun lytter til hjernen, kan det få konsekvenser for vor sundhed og tab af vor sensitive side. At leve i en stadig mere hjerteløs og kold verden lægger blot endnu mere pres på vort hjerte. Kunne vi tune os ind på hjertets sekvens, ville vi begynde at opdage barnet inde i os; vort mest sensitive indre jeg med evnen til at lære og glæde sig over at være til. Lyt til dit hjerte
Hvordan kan vi lære at lytte til vort eget hjerte?
Mange læger spørger deres patienter: Hvordan har du det? Hvilket også er det første ikke-udtalte spørgsmål, som mange hver morgen stiller sig selv. For at kunne fastslå sin egen emotionelle tilstand må man også stille sig selv spørgsmålet: Hvordan får jeg andre til at føle sig? Hvis man er fuldstændig objektiv og ærlig overfor sig selv, og man vurderer, at man får andre til at føle sig manipulerede, kontrollerede, vrede og sårede – ja, så er sandsynligheden stor for, at man styres af sin hjerne, og at man ’bulldozer’ over sit eget og andres hjerte. Jeg tror, der er særlig vigtigt, at mennesker vedkender sig deres skyld- og skamfølelser. Dette er en afgørende nøgle til at genoprette sundhed og integritet. Depression kan langt hen ad vejen helbredes ved, at en person selv indser, hvor megen skade hjernen har påført hjertet. Først må et menneske indse, at hjertet virkelig forstår dybden af sin egen lidelse. Når det kommer til stykket, har man ikke brug for andre til at fortælle, hvordan man har det, for det ved man selv. Det er ikke sikkert, man uden videre ved, hvordan man kommer i kontakt med sine følelser. Udfordringen, som vi står over for, er at lære at lytte til, hvad hjertet forsøger at fortælle.
11. Indsigten i at vi (som forældre) trods den bedste vilje ikke er almægtige, at vi er undergiven tvang, at vi ikke kan elske vores børn sådan, som vi gerne vil kan netop føre til sorg, men ikke til skyldfølelser, fordi disse forudsætter at vi har en magt og en frihed, som vi ikke har. Hvis vi selv er belastet med skyldfølelser, vil vi osse belaste vores børn med skyldfølelser og binde dem til os på livstid. Sorgen hjælper os derimod til at frigøre dem. ... Evnen til at sørge er det modsatte af skyldfølelser. Sorg er smerte over, at det virkelig skete, og at der ikke er noget der kan ændre fortiden. denne smerte kan man dele med børnene uden at behøve at skamme sig, men med skyldfølelser forsøger man enten at fortrænge eller skyde over på børnene eller begge dele.
Kærlighed, lys og forståelse til os alle gratis
Hvorfor folk mobber og hvordan man stopper det.

Jeg har længe gået og tænkt over, dette emne.
På hvordan man nu nærmer sig det, så det kan blive forstået. Vi har alle oplevet dette, og mange af os er en da dem der har gjort dette imod et andet menneske. Det at nedgøre et andet menneske i afmagt over, man ikke ved hvad ellers man skal gøre, viser jo kun man er en kujon, uden hverken samvittighed eller selvrespekt. Eller sagt på en anden måde, fordi de ikke elsker sig selv. Det samspil af ingen samvittighed og manglende selvkærlighed, gør at mennesket kan både sige og gøre de mest fordærdelige ting. Og dette kan så ske både bevidst eller ubevidst, her er det jeg ser på det sådan her, der er bevidste onde mennesker også er der dem som ikke ved hvordan deres opførsel er ødelæggende for både dem selv og dem som står dem tæt, de ubevidste om deres egne handlinger, og konsekvensen af dette.
Jeg skriver dette for at få os alle til at tænke over vi har alle været der hvor andre er, vi er alle på vej mod lyset og sandheden, og vi går i forskellige tempoer, eller sagt på en anden måde, det handler om at individdet må blive mættet af egen opførsel, før de ønsker at søge forandring/healing/lyset/sandheden. I mange år har dette været mig bevidst så det er noget, jeg siger fra overfor med det samme. Her er et eksempel fra mit liv:
Sad i dette tog og der kom en hjemløs, hen til mig og raslede med sit bæger og bad om penge, jeg kiggede på ham og sagde, det er ulovligt at tigge, men hvis du nu i fremtiden danser hen til dem du beder om penge, så har du gjort noget for pengene. Han begyndte straks at danse, og stak bægeret frem, og sagde; må jeg få penge nu så, og jeg sagde; nej det er ikke sådan det virker. Han blev straks sur og begyndte at bande og svovle og kalde mig alt muligt, jeg kiggede op på ham og smilede og sagde disse ord ; Jeg er ked af du lider af et dårligt selvværd, men at nedgøre mig viser kun du er en kujon, der ingen selvrespekt eller samvittighed har. Og hvordan skal andre respektere dig hvis ikke du respekter dig selv? Han gik straks ud af toget, og nu kommer det sjove. Ved siden af mig sidder der to knægte på måske 8 - 11 år, og de kigger på mig og så spørger den en mig pludselig; Hvad sagde du egentlig til den hjemløse, jeg kigger på deres forældre som sidder overfor og de nikker begge to, og jeg fortæller dem; En person som elsker sig selv, og er stolt af den de er, og har samvittighed, ville aldrig kunne opføre sig sådan. Det ville deres samvittighed og selvkærlighed slet ikke tillade, for de ved det har en pris. Når en person har brug for at nedgøre andre, så er det fordi de føler sig lidt bedre tilpas i situationen, men som så meget andet falsk så forsvinder den følelse lige så hurtigt igen, det er som at tisse i bukserne, det er varmt i kort tid også er det koldt længe efter, det er derfor de gør det tit i deres liv. Jeg siger altid til sådanne personer; Jeg er ked af du lider af et dårligt selvværd, men at nedgøre mig viser kun du er en kujon, der ingen selvrespekt eller samvittighed har. Og hvordan skal andre respektere dig hvis ikke du respekter dig selv? Drengene sidder og kigger smilende på mig og siger det er sku da smart. De havde nogle i skolen som drillede dem meget og de vidste ikke hvordan de skule stoppe det, og vi sad så og snakkede om at disse (Moppere) forstår godt sandheden, men de har sikkert ikke hørt den før, og tro mig den vil ramme dem lige i hjertet og de vil gå og tænke over det. Jeg kalder det at plante et frø i en sjæl, også lade det være op til selve personen selv at indse og erkende hvad som skal ændres for et bedre liv.
Dette er skrevet i kærlighed og forståelse overfor alle de sjæle som stadig er væk i mørket, og til alle de sjæle som vandre i lyset og sandheden, at det er os som skal være det lys mange savner på vejen der er så mørk. Og som en klog mand engang sagde så er det jo sandheden der vil sætte os fri. En kvinde sprugte mig idag hvad min inspiration er, og jeg svarede; Det er gud, sandheden også det at give slip på sin frie vilje. De mirakler der sker i ens liv når man efterlever det ønske at give slip i sin frie vilje.
Lys,kærlighed og forståelse til jer alle gratis.
Jean Riget
 
Contact informationer ; mail; jeanriget@gmail.com - mobil: +45-22591993
Create your own website with mono.net